Nintendo kondigt de volledige Switch herfst line-up op het juiste moment aan

Nintendo kondigt de volledige Switch herfst line-up op het juiste moment aan

Afgaand op de reacties van Nintendo’s presentatie tijdens E3 2018 vorige maand, waren sommige mensen bezorgd over de najaarsopstelling voor de Nintendo Switch.

Het lijkt erop dat we ons geen zorgen hoeven te maken, zoals de voormalige Nintendo-president Tatsumi Kimishima onthulde tijdens de algemene aandeelhoudersvergadering dat het bedrijf van plan is nog een aantal titels voor het najaar op een later tijdstip dit jaar bekend te maken.

Kimishima’s inzicht

Kimishima-san werd ook gevraagd naar de presentatie van Nintendo op E3 ​​en het feit dat dit een scherpe daling van de aandelenwaarde veroorzaakte. Hij legde uit dat het bedrijf zich voorbereidt om meer informatie aan de klanten bekend te maken op een passend tijdstip, inclusief producten die tijdens het einde van het winkelgevecht worden gelanceerd. Het is nog niet tijd om de volledige line-up bekend te maken.

Dat gezegd hebbende, noteerde hij de spellen die voor het einde van het fiscale jaar zullen verschijnen, met de vermelding dat het een ‘krachtige line-up’ is. Nintendo streeft ernaar het momentum van de Switch naar het einde van het einde van het winkelgevecht te behouden en uit te breiden (dit is een veel gebruikte definitie in Japan voor de winkelstront aan het eind van het jaar). Hij is van mening dat in de toekomst gedetailleerdere informatie aan de klanten kan worden onthuld.

Waar hopen jullie zoal op?

Ad