Nintendo Labo Director deelt ontwikkelaars-inzichten

Nintendo Labo Director deelt ontwikkelaars-inzichten

Nintendo is begonnen met een speciale videoserie die draait om Nintendo Labo.

In de eerste aflevering deelt gamedirecteur Tsubasa Sakaguchi inzichten over de ontwikkeling van de op karton gebaseerde productlijn en de nieuwste versie, Nintendo Labo: VR Kit

video
play-rounded-fill

Krijg een praktische blik op een verscheidenheid aan dingen die u kunt doen met de Toy-Con Garage VR- en VR Plaza-functies die deel uitmaken van de kit.

Over de Nintendo Labo VR-kit

Het is de meest meeslepende, robuuste Nintendo Labo-kit tot nu toe: deze combineert DIY-plezier, pass-and-play-multiplayer en gezinsvriendelijk spelen met eenvoudige, deelbare VR-games. Het bevat zelfs een programmeer-tool die u kunt gebruiken om uw eigen VR-games en -ervaringen te maken!

Voel hoe je creaties tot leven komen terwijl jij en je familie door een buitenaardse invasie blazen, 3D-kunstwerken maken, duiken in een fotosafari op zee, boven op een vogel zweven en gaan waar je verbeeldingskracht je ook brengt.

Bekijk Mario’s wereld op een geheel nieuwe manier met Nintendo Labo VR!

Met een gratis software-update voor het Super Mario Odyssey-spel en de Toy-Con VR Goggles van de Nintendo Labo: VR Kit, kun je Mario vergezellen voor een hapklare bonuservaring in eenvoudige, gezinsvriendelijke VR. Bezoek de Cap, Seaside en Luncheon Kingdoms opnieuw in drie nieuwe mini-missies!

Legend of Zelda Breath of the Wild

Bekijk de wereld van Link op een geheel nieuwe manier met Nintendo Labo VR!

Met een gratis software-update voor de game The Legend of Zelda: Breath of the Wild en de Toy-Con VR Goggles van de Nintendo Labo: VR Kit, geniet van dit epische avontuur als nooit tevoren. Het in- en uitschakelen van de functie is eenvoudig. Het uitgestrekte koninkrijk Hyrule wacht op je!