Nintendo Labo Toy-Con 04: VR Kit

Nintendo Labo Toy-Con 04: VR Kit

De geruchten zijn echt gebleken. Nintendo voegt zich bij de wereld van virtual reality met een gloednieuwe Labo-kit.

Nintendo Labo VR

Nintendo heeft aangekondigd dat Nintendo Labo Toy-Con 04: VR Kit op 12 april zal verschijnen. Binnenkort kun je “een unieke eerste VR-ervaring die kinderen en gezinnen zelf kunnen bouwen” uitproberen.

Ervaar een nieuwe dimensie van Nintendo Labo met de lancering van de Nintendo Labo: VR-set voor Nintendo Switch op 12 april, waarin de innovatieve fysieke en digitale gameplay van Nintendo Labo wordt gecombineerd met standaard VR-technologie om een ​​eenvoudige en deelbare virtual reality-ervaring voor kinderen te creëren en gezinnen.

Nintendo Labo: VR Kit is de vierde kit uit de Nintendo Labo-serie en biedt de tools om DIY-creaties te maken die Toy-Con heten; speel verschillende games met deze creaties; en ontdek hoe Nintendo Switch-technologie het allemaal tot leven brengt. Nintendo Labo: VR Kit biedt zes nieuwe Toy-Con-creaties om te bouwen, inclusief de VR Goggles, die worden gecombineerd met de andere creaties, waarbij spelers worden aangemoedigd om natuurlijke bewegingen en gebaren te gebruiken om te communiceren met de gamewereld en de Nintendo Labo-gameplay-ervaring te verbeteren. Ondersteun een buitenaardse invasie met de Blaster, bezoek een kleurrijke in-game-oceaan en maak foto’s van het leven in de zee met de camera en nog veel meer.

Ad