Nintendo Labo: VR Kit Accolades Trailer

Nintendo Labo: VR Kit Accolades Trailer

Nintendo heeft een accolades trailer uitgebracht voor hun nieuw uitgebrachte Nintendo Lab: VR Kit op hun officiële YouTube-kanaal.

Lees wat critici zeggen over de nieuwste Nintendo Lab-kit, die DIY-plezier, pass-and-play-multiplayer en gezinsvriendelijk spelen combineert met de magie van VR-games. Het bevat zelfs programmeertools die je kunt gebruiken om je eigen VR-games en -ervaringen te maken!

YouTube video

Over Nintendo Labo: VR Kit

Nintendo Labo is een nieuwe productlijn waarmee je op een interactieve manier kunt bouwen, spelen en ontdekken, speciaal ontworpen om creatieve geesten van elke leeftijd te inspireren. De Nintendo Labo-pakketten geven je in combinatie met een Nintendo Switch-systeem de middelen en technologie om zelf creaties te bouwen, er games mee te spelen, en te ontdekken hoe je met Nintendo Switch-technologie ideeën kunt omzetten naar de realiteit. 

Ervaar een nieuwe dimensie van Nintendo Labo met het Nintendo Labo: VR-pakket voor de Nintendo Switch. Dit pakket combineert de innovatieve fysieke en digitale speelbeleving van Nintendo Labo met simpele VR-technologie en maakt op die manier een gebruiksvriendelijke virtual reality-beleving mogelijk voor kinderen en gezinnen.