Nintendo; Meer games worden Labo-compatibel

Nintendo; Meer games worden Labo-compatibel

We hebben onlangs ontdekt dat je de Toy-Con Motorbike van de Nintendo Labo: Variety Kit kunt gebruiken om je in-game voertuigen in Mario Kart 8 Deluxe op de Nintendo Switch te besturen.

Meer Labo-trucjes

Het is geweldig nieuws voor degenen onder u die de Labo-kit bezitten en nu zegt het bedrijf dat meer games op de Nintendo Switch in de toekomst compatibel zullen zijn.

Mario Kart 8 Deluxe is het eerste spel buiten de Nintendo Labo-software dat Toy-Con-ondersteuning ontvangt, en in de toekomst zullen meer titels compatibel zijn met Nintendo Labo.

PS: Sorry voor de wat harde ondertitel, maar we zitten niet op de hype-trein van Nintendo Labo. We hebben geen interesse in Nintendo Labo en het voelt allemaal zo gimmicky aan dat ze nu populaire games aan de Nintendo Labo-formule aan aan het meten zijn.

We zijn dol op Nintendo voor alles wat ze doen, maar we durven ze ook aan te spreken wanneer ze een onderneming ondergaan die niet, in ieder geval in onze overtuiging, een beroep doet op de kern van het publiek van Nintendo, oftewel gamers.

Ad