Nintendo Minute eerste keer Minecraft

Nintendo Minute eerste keer Minecraft

Kit en Krysta zijn weer terug voor weer een gloednieuwe aflevering van Nintendo Minute. In de aflevering van deze week is het deel 2 van de eerste keer dat het duo Minecraft speelt, maar deze keer kunnen ze het advies opvolgen dat ze een maand geleden van fans kregen, toen deel 1 uitkwam.

Het paar zei in de videobeschrijving dat “we terug zijn met meer Minecraft. We zijn nog steeds erg beginners en strompelen door het spel, maar jullie hebben ons echt goed advies gegeven over onze laatste video, dus we hebben daar wat mee geëxperimenteerd en natuurlijk ons ​​geweldige boek gebruikt.’

video
play-rounded-fill

Over Minecraft

De nieuwe Minecraft is er! Met de nieuwste game-updates, zoals Update Aquatic, platformonafhankelijk spelen en toegang tot een groot aantal content via de Minecraft Marketplace.

Minecraft is een spel over het plaatsen van blokken en avonturen beleven.

Verken willekeurig gegenereerde werelden en bouw verbazingwekkende dingen, van de eenvoudigste huizen tot de grootste kastelen. Speel in de creatieve modus met onbeperkte middelen of mijn diep in de wereld in de overlevingsmodus en maak wapens en bepantsering om de gevaarlijke mobs af te weren.