Nintendo Minute home muziek studio tour door Supergiant Games audio director Darren Korb

Nintendo Minute home muziek studio tour door Supergiant Games audio director Darren Korb

In de Nintendo Minute-aflevering van deze week is er geen videogame die ze spelen. In feite gaat de aflevering van deze week helemaal over Supergiant Games audioregisseur Darren Korb.

De meest recente bijdragen van Darren Korb hebben betrekking op de game Hades. Hij is de stem achter Zagreus, Skelly en de zangstem van Orpheus. Korb componeerde ook de soundtrack van de game.

video
play-rounded-fill

Nintendo Minute merkte op: “We zijn zo opgewonden om (virtueel) rond te hangen met Darren Korb, audioregisseur bij Supergiant Games, en een rondleiding te krijgen door zijn thuismuziekstudio. Darren is ongelooflijk getalenteerd en als je net zoveel van de muziek en stemacteren in Hades houdt als wij, dan begrijp je waarom we zo van Darren houden.”.

Over Hades

Hades is een goddelijke schurkachtige kerkercrawler die de beste aspecten van de veelgeprezen titels van Supergiant combineert, waaronder de snelle actie van Bastion, de rijke sfeer en diepte van Transistor en de personage-gedreven verhalen van Pyre .

VECHT JE UIT DE HEL

Als de onsterfelijke prins van de onderwereld gebruik je de krachten en mythische wapens van Olympus om te ontsnappen uit de klauwen van de god van de doden zelf, terwijl je sterker wordt en meer van het verhaal ontrafelt bij elke unieke ontsnappingspoging .

ONTLOOP DE FURY VAN OLYMPUS

De Olympiërs staan ​​achter je! Ontmoet Zeus, Athena, Poseidon en nog veel meer en kies uit hun tientallen krachtige Boons die je vaardigheden verbeteren. Er zijn duizenden levensvatbare personage-builds om gaandeweg te ontdekken.

VRIEND GODEN, GEESTEN EN MONSTERS

Een volledig ingesproken cast van kleurrijke, meer dan levensgrote personages wacht om je te ontmoeten! Breid je relaties met hen uit en beleef duizenden unieke verhaalgebeurtenissen terwijl je leert wat er echt op het spel staat voor deze grote, disfunctionele familie.

GEBOUWD VOOR HERPLAYABILITY

Elke keer dat je in de steeds veranderende Onderwereld duikt, wachten nieuwe verrassingen, wiens bewakers je zullen herinneren. Gebruik de krachtige Spiegel van de Nacht om blijvend sterker te worden en geef jezelf een voorsprong de volgende keer dat je van huis wegrent.

NIS IS ONMOGELIJK

Permanente upgrades zorgen ervoor dat je zelf geen god hoeft te zijn om de spannende gevechten en het aangrijpende verhaal te ervaren. Maar als je er een bent, ga dan de uitdaging aan en bereid je voor op een bloedstollende actie die je goed geoefende vaardigheden op de proef stelt.

SIGNATURE SUPERGIANT STIJL

De rijke, sfeervolle presentatie en unieke samensmelting van gameplay en verhaal die de kern vormen van Supergiant’s games is hier in volle kracht: spectaculaire handgeschilderde omgevingen en een bloedstollende originele score brengen de Underworld tot leven.