Nintendo Minute – Metroid Dread het begin van het spel

Nintendo Minute – Metroid Dread het begin van het spel

Moet je in Metroid Dread duiken op Nintendo Switch? Eerlijk gezegd… is dat wel een vraag? Maar als je enige vorm van twijfel hebt, hier is een kijkje in de game, met dank aan de Nintendo Minute!

Kit en Krysta zijn deze week terug met een nieuwe gameplay-video waarin de eerste paar segmenten van het nieuwe avontuur worden getoond. Spelers zullen het opnemen tegen de dodelijke E.M.M.I en nieuwe bedreigingen in de diepten van Planet ZDR!

video
play-rounded-fill

De missie begint

Nintendo Minute is nooit een minuut! We zijn er eindelijk met Metroid Dread. We spelen vanaf het begin van het spel en het is al erg spannend en erg leuk. De E.M.M.I. zijn echt angstaanjagend! Krijg je nu al zin in het spel?

Maak je klaar om het op te nemen tegen de meedogenloze E.M.M.I. robots!

Vergezel premiejager Samus Aran terwijl ze ontsnapt uit een dodelijke buitenaardse wereld die wordt geteisterd door een mechanische dreiging in Metroid Dread voor Nintendo Switch. Het verhaal van Samus gaat verder na de gebeurtenissen van Metroid Fusion wanneer ze afdaalt op planeet ZDR om een ​​mysterieuze transmissie naar de Galactische Federatie te onderzoeken.

De afgelegen planeet is overspoeld door wrede buitenaardse levensvormen en huiveringwekkende mechanische bedreigingen. Samus is wendbaarder en capabeler dan ooit, maar kan ze de onmenselijke dreiging overwinnen die de diepten van ZDR besluipt?