Nintendo Minute pakt Skyward Sword HD, amiibo en Joy Cons uit

Nintendo Minute pakt Skyward Sword HD, amiibo en Joy Cons uit

Nintendo heeft een gloednieuwe aflevering van Nintendo Minute uitgebracht waarin The Legend of Zelda: Skyward Sword HD werd uitgepakt door Kit en Krysta.

Ze hebben besloten de game, amiibo en speciale Joy-Con-controllers uit te pakken. Het duo is ook teruggekeerd naar het opnemen van afleveringen in hun gebruikelijke werkkamer, waarmee een einde kwam aan de pandemische quarantaine van de show.

video
play-rounded-fill

Legend of Zelda Skyward Sword HD goedheid

Kit & Krysta unboxen The Legend of #Zelda: #SkywardSwordHD, amiibo en Joy Con-controllers!

Ze pakken al het lekkers uit voor The Legend of Zelda: Skyward Sword HD! We hebben de Joy Con-controllers, de amiibo en natuurlijk de game. Speel je? Laat ons weten of dit de eerste keer is dat je dit spel speelt of dat je het eerder op de Wii hebt gespeeld.

Over The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Wees getuige van de oorsprong van het Master Sword in The Legend of Zelda: Skyward Sword HD voor Nintendo Switch. Deze klassieke zoektocht, die oorspronkelijk in 2011 voor de Wii werd uitgebracht, is geoptimaliseerd voor Nintendo Switch met soepelere bewegingsbesturing en nieuw toegevoegde knoppen.

Link is het vroegste verhaal in de tijdlijn van The Legend of Zelda en moet reizen tussen een wereld boven de wolken en het grote onbekende beneden op zoek naar zijn jeugdvriend, Zelda. Gewapend met zijn vertrouwde zwaard en schild, zal Link het opnemen tegen machtige vijanden, lastige puzzels oplossen en door de lucht vliegen bovenop een enorme vogel genaamd een Loftwing tijdens dit epische avontuur.

Als je met twee Joy-Con-controllers speelt, worden deze je zwaard en schild. Zwaai met de rechter Joy-Con om Link in het spel met zijn zwaard te laten zwaaien en gebruik de linker Joy-Con om zijn schild op te heffen om vijandelijke aanvallen te blokkeren. Dergelijke fysieke bewegingen kunnen ook worden gebruikt om gebruik te maken van verschillende gereedschappen en items, zoals het hanteren van een pijl en boog of het gooien van bommen.

Ad