Nintendo Minute speelt Scott Pilgrim vs. The World: The Game

Nintendo Minute speelt Scott Pilgrim vs. The World: The Game

Kit en Krysta zijn teruggekeerd om Nintendo-fans een gloednieuwe aflevering van Nintendo Minute te brengen, dit keer krijgen ze gezelschap van een aantal speciale gasten.

Omdat ze een videogame spelen die eerder deze maand opnieuw is uitgebracht.

video

Het paar zei in de videobeschrijving dat “we worden vergezeld door de geweldige band Anamanaguchi om Scott Pilgrim vs. The World te spelen en te praten over hun coole ervaring met het schrijven van muziek voor de game. We zijn allebei grote fans van alles wat met Scott Pilgrim te maken heeft en de muziek is absoluut een van onze favorieten, dus het was een feest om met de band te praten en een aantal van hun verhalen te horen.

Over Scott Pilgrim vs. The World: The Game

Herontdek de geliefde 2D arcade-achtige beat ’em up geïnspireerd door de iconische stripserie en film Scott Pilgrim vs. The World in deze complete editie!

Deze complete editie bevat de originele Scott Pilgrim vs. The World ™: The Game, evenals de originele DLC’s, de Knives Chau en Wallace Add-On Packs.

Speel als je favoriete personages: Scott Pilgrim, Ramona Flowers, Knives Chau, Stephen Stills en meer. Ga in level omhoog en leer nieuwe geweldige vaardigheden, ontgrendel geheime items en modi, roep krachtige bondgenoten op en meer!

Werk samen met vrienden en combineer je vaardigheden om je een weg te banen door golven van stoere vijanden, of neem het tegen ze op in geweldige minigames zoals Dodgeball – allemaal op weg om de League of Ramona’s Evil Exes te verslaan!