Nintendo Minute speelt SteamWorld Quest – Hand of Gilgamech

Nintendo Minute speelt SteamWorld Quest – Hand of Gilgamech

Een gloednieuwe aflevering van Nintendo Minute ging live. Deze keer doen Kit en Krysta een aantal exclusieve gameplay.

video
play-rounded-fill

Onze vrienden van Image & Form hebben ons SteamWorld Quest vroeg gegeven. We zijn allebei enorm fan van deze franchise, dus het is geweldig om de nieuwste game te spelen die op 25 april uitkomt voor Nintendo Switch.

SteamWorld Quest is behoorlijk anders dan andere games in de serie. Het is een RPG-game voor het dek bouwen en we hebben er tot nu toe veel plezier in.

Over SteamWorld Quest – Hand van Gilgamech

SteamWorld Quest is het rollenspel-kaartspel waar je op hebt gewacht! Leid een groep ambitieuze helden door een prachtig handgetekende wereld en intense gevechten met alleen je verstand en een handvol kaarten.

Neem het op tegen elke dreiging die je tegenkomt door je eigen kaartspel te maken, kies uit meer dan 100 unieke ponskaarten!

Wat je te wachten staat is een weelderige schatkist gevuld met goud, draken, levendige werelden, magie, ridders in glanzend pantser en XP, turn-based gevechten en al die goede RPG-dingen! De humoristische mix van traditionele fantasy- en steampunkrobots zorgt voor een onvergetelijke ervaring met veel gelach.

Ad