Nintendo Minute speelt Super Mario 3D World online co-op met speciale gasten

Nintendo Minute speelt Super Mario 3D World online co-op met speciale gasten

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury is net uitgekomen en toevallig keren Kit en Krysta terug om weer een gloednieuwe aflevering van Nintendo Minute te doen. Tot verrassing van niemand komt Super Mario 3D World + Bowser’s Fury in de schijnwerpers in de aflevering van deze week, en opnieuw krijgt het duo gezelschap van enkele speciale gasten.

Ze worden vergezeld door Jirard en Andre voor wat online coöperatie in Super Mario 3D World.

video
play-rounded-fill

Het is zo leuk en een beetje gek om dit spel met vrienden te spelen. Hoe denk je dat we het deden? De game is uit, dus we hopen dat je ook met een paar vrienden speelt ”.

Over Super Mario 3D World + Bowsers Fury

Ga met Mario, Luigi, Princess Peach en Toad op een zoektocht om het Sprixie-koninkrijk te redden in Super Mario 3D World + Bowser’s Fury, dat op de Nintendo Switch springt! Bowser heeft de Sprixie-prinses ontvoerd en het is aan onze helden om haar te redden!

Klauter over muren en krab je vijanden met de Super Bell, kloon jezelf met de Double Cherry of gooi de Cannon Box op je hoofd en vuur projectielen af ​​op je vijanden. Deze verbeterde versie van Super Mario 3D World wordt ook geleverd met gameplay-verbeteringen, zoals een hogere loopsnelheid voor alle personages en de mogelijkheid om hoger te klimmen tijdens het gebruik van de Super Bell. Je kunt zelfs spelen met gyroscontroles!

Naast lokaal coöpspel met maximaal drie vrienden, kunnen spelers nu genieten van online multiplayer-chaos!

Ad