Nintendo Minute speelt WarioWare: Get It Together

Nintendo Minute speelt WarioWare: Get It Together

Kit en Krysta verklaarden aan het einde van hun vorige Nintendo Minute-aflevering dat ze meer WarioWare: Get It Together zouden spelen. Zoals beloofd, speelt het duo in de aflevering wat meer WarioWare: Get It Together.

Ze zijn terug met meer WarioWare: Get It Together! maar spelen de competitieve modus “Puck’er Up”. De verliezer moet een hele kop knoflook rauw eten … heel erg leuk.

video
play-rounded-fill

Over WarioWare: Get It Together

Microgame-chaos komt naar Nintendo Switch

Wario beproeft opnieuw zijn geluk in videogames, maar deze keer gaat hij er echt in op – letterlijk! Help Wario en vrienden zich een weg te banen uit een microwereld van microgames door meer dan 200 waanzinnige microgames te spelen in WarioWare: Get It Together! voor Nintendo Switch.

Neem het op tegen meer dan 200 snelle en eigenzinnige microgames – razendsnelle minigames vol waanzinnig plezier – alleen of met een vriend! Wanneer zijn nieuwste onbezonnen zakelijke plan misgaat, moet Wario zijn kenmerkende stijl (en geur) gebruiken om het te repareren. Hoe? Door een verwrongen verzameling microgames te spelen natuurlijk! Van het in elkaar zetten van een robot tot het uittrekken van het okselhaar van een standbeeld, de WarioWare: Get It Together! game is een komische, coöperatieve microgame-mashup.

Ad