Nintendo Minute’s Kit & Krysta’s eigen podcast

Nintendo Minute’s Kit & Krysta’s eigen podcast

Kit Ellis en Krysta Yang presenteerden vroeger Nintendo Minute, een wekelijkse show op Nintendo’s YouTube-kanaal waarop elke vrijdag nieuwe afleveringen werden uitgezonden. In december kwam er echter een einde aan de serie. Ze hebben verklaard waarom de serie stopte en waarom ze daarna stopten met Nintendo.

De laatst overgebleven onzekerheid ging over hun toekomstige bedoelingen. Ze hebben het probleem eindelijk opgelost.

Kit & Krysta Podcast is nu een ding

Kit en Krysta hebben de lancering aangekondigd van hun nieuwe podcast, ‘Kit & Krysta Podcast’. Het wordt een wekelijkse serie, vergelijkbaar met Nintendo Minute, met elke vrijdag een nieuwe aflevering. Het programma heeft ook een Patreon-website waar fans $ 5 kunnen doneren om elke aflevering op woensdag te bekijken, twee dagen voordat ze online gaan voor het grote publiek.

video
play-rounded-fill

“Het programma geeft inzicht in hoe het was voor twee beste vrienden om in de videogamebranche te werken, en elke aflevering bevat een nooit eerder gehoord verhaal uit de tijd van Kit en Krysta bij Nintendo”, aldus de Patreon-website van de show. . Kit en Krysta beantwoorden ook je vragen, bespreken de games die ze spelen, deconstrueren wat er gaande is in de gamewereld en bieden grappige onderdelen die Nintendo Minute-fans meteen zullen kennen.”

Ad