Nintendo of Korea lekte vroeg Hyrule Warriors: Age of Calamity-demo nieuws

Nintendo of Korea lekte vroeg Hyrule Warriors: Age of Calamity-demo nieuws

De volgende grote Nintendo-titel die na Pikmin 3 Deluxe naar de Nintendo Switch komt, is de indrukwekkend ogende Hyrule Warriors: Age of Calamity.

De titel moet vrijdag 20 november worden aangekondigd. De officiële website van Nintendo of Korea heeft blijkbaar verklaard dat er een speelbare demo komt en dat deze binnenkort uitkomt.

Verwijderd betekent ja

Het bericht over de demo is sindsdien van de site verwijderd, maar dat is niet voordat gebruikers een screenshot hebben gemaakt. Met de Hyrule Warriors: Age of Calamity-demo kunnen spelers het begin van het spel ervaren en kan de voortgang die je boekt worden overgedragen naar het volledige spel.

Over Hyrule Warriors: Age of Calamity

Reis naar het verleden van Hyrule en vecht om de vernietiging van het koninkrijk te voorkomen in Hyrule Warriors: Age of Calamity voor Nintendo Switch!

Hyrule Warriors: Age of Calamity combineert actievolle gameplay met de rijke landschappen van The Legend of Zelda: Breath of the Wild om een ​​nieuwe en opwindende ervaring te creëren.

Een eeuw voor de gebeurtenissen in The Legend of Zelda: Breath of the Wild, staat het lot van Hyrule op het spel. Leid je troepen naar het slagveld en vecht vervolgens tegen de macht van Calamity Ganon in de ultieme strijd om te overleven.