Nintendo Power Podcast – Hyrule Warriors: Age of Calamity in de spotlight

Nintendo Power Podcast – Hyrule Warriors: Age of Calamity in de spotlight

In de aflevering van deze maand bespreekt het Nintendo Power Podcast team Hyrule Warriors: Age of Calamity, de nieuwste videogame-release van Nintendo. Volgens de beschrijving van de aflevering zijn er geen ‘grote spoilers’ over de onthulde game.

video
play-rounded-fill

Hyrule Warriors: Age of Calamity discussie

Het is een speciale aflevering voor fans van de Legend of Zelda ™ -serie! Fans van het spel Legend of Zelda ™: Breath of the Wild kunnen 100 jaar teruggaan om de gebeurtenissen van het nieuwe spel Hyrule Warriors: Age of Calamity te ervaren!

Om Chris te helpen bij de vele gastoptredens en andere coole connecties van de prequel, wordt hij vergezeld door Chiko van Nintendo Treehouse en Joe van het sociale team van Nintendo of America. Beiden delen hun indrukken van het spel nadat ze het hebben verslagen, zonder grote spoilers te onthullen.

De groep bezoekt ook The Legend of Zelda: Breath of the Wild in het Nintendo Power Game Club-segment opnieuw en deelt de resultaten van fanpolls uit de Legend of Zelda-serie. Bovendien nemen ze deel aan de Warp Zone-gamequiz en kiezen ze hun meest verwachte aankomende games voor het Nintendo Switch ™ -systeem.

Nooit eerder een Hyrule Warriors-game gespeeld? Download de gratis Hyrule Warriors: Age of Calamity-demo in de Nintendo eShop!

Over Nintendo Power Cast

De Nintendo Power Cast brengt je wekelijks Nintendo Switch-nieuws en een terugblik op de geschiedenis van Nintendo. Het belangrijkste gespreksonderwerp varieert op de Nintendo Power Podcast, maar het gaat meestal over een game, of iets belangrijks dat gebeurt in de wereld van Nintendo dat momenteel plaatsvindt vanaf het moment dat de aflevering wordt opgenomen of net heeft plaatsgevonden in de afgelopen maand.

Ad