Nintendo Switch is precies wat de meesten van ons wilden in de Wii U

Nintendo Switch is precies wat de meesten van ons wilden in de Wii U

Het is geen geheim dat Super Meat Boy een groot succes is geweest op de Nintendo Switch, hoewel het pas onlangs werd uitgebracht. Het is ook geen geheim dat de Nintendo Switch als geheel succesvoller is geweest dan wie dan ook durfde te verwachten.

Veel mensen hebben gespeculeerd waarom dit het geval was. Het idee van de on-the-go / thuisconsole hybride, het klikte gewoon met zoveel mensen op oh zo veel verschillende niveaus. Van ouders tot jongeren houdt iedereen van de Nintendo Switch-ervaring.

Enter Team Meat

Tommy Refenes, onderdeel van Team Meat, heeft zich ook bij de discussie gevoegd. In een interview met Rolling Stone Magazine legde hij uit waarom hij vindt dat de Nintendo Switch is wat hij wilde in de Wii U:

I was like, ‘This (the Switch) is exactly what I wanted the Wii U to be.’ When we bought the Wii U I thought, ‘This is stupid, I want to be able to take this with me everywhere.’ I’m not the only one who had that thought, a billion people did and that is why the Nintendo Switch is so successful.

Wel, we kunnen hem daar niet echt tegenspreken als Wii U-bezitters. We kunnen stellen dat de bibliotheek nog steeds cool is, maar dat Nintendo weer eens zijn tijd vooruit was. Dat en het feit dat ze de marketing benaderden vanuit een totaal verkeerd aspect. Het blijft geweldig om te zien hoeveel mensen zijn geraakt door de ervaring die de Nintendo Switch is.

Het beste bewijs van hoe geweldig de Nintendo Switch is, is dat gamers die gamen eigenlijk vaarwel hadden gezegd omdat ze de ouders zijn geworden, nu nog steeds een realistische kans krijgen om te genieten van hun liefde voor gaming.

In dat opzicht willen we ook een video delen die op zichzelf een weergave van dat feit is;

video
play-rounded-fill

Serieus bekijk de bovenstaande video bekijken. Het is gewoon zo eerlijk over hoe de Nintendo Switch een positieve impact kan hebben op je gaming leven.