Nintendo Switch Lite – Vroege unboxing

Nintendo Switch Lite – Vroege unboxing

Het was ongetwijfeld zo dat sommige mensen de nieuwe Nintendo Switch Lite al meer dan een week voor de release grepen.

Hoewel niet geweldig vanuit het standpunt van Nintendo op zijn zachtst gezegd. Wij als publiek kunnen nu een aantal vroege voorbeelden van het apparaat in handen van mensen krijgen!

Nintendo Switch Lite unboxing

YouTubers zoals Gaming Dad hebben beelden geleverd van een eerste unboxing van de handheld-versie van de Nintendo Switch-console;

video

Wat opvalt, zoals je kunt zien, is hoe compact de verpakking is voor het kleine apparaat en hoe klein het in de handen van een gemiddelde persoon is! De eerdere indrukken deden dat rechtvaardigheid niet echt.

Over Nintendo Switch Lite

Introductie van Nintendo Switch Lite, een nieuwe versie van het Nintendo Switch-systeem dat is geoptimaliseerd voor persoonlijk, handheld spel. Nintendo Switch Lite is een klein en licht Nintendo Switch-systeem voor een geweldige prijs. Met een ingebouwde + Control Pad en een slank, unibody-ontwerp is de Nintendo Switch Lite geweldig voor gamen onderweg.

Nintendo Switch Lite is compatibel met populaire games zoals Super Mario Odyssey, Mario Kart 8 Deluxe, Super Smash Bros. Ultimate, The Legend of Zelda: Breath of the Wild en meer. Als je op zoek bent naar een geheel eigen spelsysteem,

Nintendo Switch Lite is klaar om de weg op te gaan wanneer je ook bent. Handelsmerken en auteursrechten zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Nintendo Switch is een handelsmerk van Nintendo. Nintendo voor 2019.

De Nintendo Switch Lite wordt officieel gelanceerd op 20 september 2019 in geel, turkoois en grijs.