Nintendo Switch OLED heeft verbeterde Joy-Cons … zeggen ze

Nintendo Switch OLED heeft verbeterde Joy-Cons … zeggen ze

Nintendo heeft een nieuw Ask the Developers-interview gepubliceerd over het Nintendo Switch OLED-model. In het interview vermeldt Nintendo’s plaatsvervangend algemeen directeur Toru Yamashita dat ze naar de Joy-Cons hebben gekeken en “de slijtvastheid en duurzaamheid herhaaldelijk hebben verbeterd” en dat ze “veel overwegingen hebben ondergaan om ze te verbeteren.

Bovendien hebben we de betrouwbaarheidstest zelf verbeterd en zijn we doorgegaan met het aanbrengen van wijzigingen om de duurzaamheid te verbeteren en deze nieuwe test te wissen.” Dus hopelijk betekent dit het einde van de beruchte Joy-Con-drift.

Joy-con verbeteringen of niet?

Een ander belangrijk kenmerk van Nintendo Switch zijn de Joy-Con-controllers. Een groot deel van de gebruikerservaring komt van de Joy-Con, maar waren er verbeteringen?

Yamashita: Joy-Con-controllers hebben veel verschillende functies, dus we zijn doorgegaan met het doorvoeren van verbeteringen die niet altijd zichtbaar zijn. Onder andere de analoge stick-onderdelen zijn sinds de lancering continu verbeterd en we werken nog steeds aan verbeteringen.

De analoge stick doorstond bij de eerste release de Nintendo-betrouwbaarheidstest door de stick te draaien terwijl er voortdurend een belasting op werd uitgeoefend, met dezelfde criteria als de analoge stick van de Wii U GamePad.

Omdat we het ook altijd hebben geprobeerd te verbeteren, hebben we de Joy-Con-controllers die door de klanten worden gebruikt onderzocht en de slijtvastheid en duurzaamheid herhaaldelijk verbeterd.

De onderdelen van de Joy-Con-analoge sticks kunnen niet uit de winkel worden gekocht, maar zijn speciaal ontworpen, dus we hebben veel overwogen om ze te verbeteren. Daarnaast hebben we de betrouwbaarheidstest zelf verbeterd en zijn we doorgegaan met het aanbrengen van wijzigingen om de duurzaamheid te verbeteren en deze nieuwe test te wissen.

Toen de effecten van onze verbeteringen werden bevestigd, hebben we ze onmiddellijk opgenomen in de Joy-Con-controllers die bij de console worden geleverd, Nintendo Switch Lite en in de afzonderlijk verkochte controllers die destijds werden vervaardigd. Dit betreft de interne componenten van de Joy-Con, dus je kunt de verbeteringen van de buitenkant niet zien, maar we gebruiken de nieuwe versies van de onderdelen wanneer we ze repareren. Er zijn ook soortgelijke voortdurende verbeteringen aangebracht voor de Nintendo Switch Pro Controller.

Ad