Nintendo Switch Online – 3 nieuwe SNES-titels komen op 28 juli

Nintendo Switch Online – 3 nieuwe SNES-titels komen op 28 juli

Nintendo werkt hun Nintendo Switch Online NES- en SNES-collecties om de paar maanden bij met een paar extra games.

Nintendo heeft aangekondigd dat er een nieuwe update onderweg is, maar het zal je misschien verbazen te horen dat de NES Nintendo Switch Online-collectie deze keer zelfs niets krijgt.

In feite is het alleen de SNES Nintendo Switch Online-collectie die deze keer meer games krijgt.

Op 28 juli kunnen fans nog drie games verwachten voor de line-up van de bibliotheek. Alle 3, Claymates, Jelly Boy en Bombuzal, zijn obscure SNES-titels.

video

Claymates

Kruip in de huid van Clayton, zoon van professor Putty. Je vader heeft een doorbraak bereikt en met het serum dat hij heeft gemaakt, kunnen levende wezens in klei worden veranderd! Je zult met veel gevaren worden geconfronteerd, maar je hebt de mogelijkheid om in vijf verschillende dieren te veranderen. Je hebt ze allemaal nodig om te rennen, springen, vliegen, zwemmen en je een weg te banen langs de obstakels op je pad.

Jelly Boy

In dit platformspel dat oorspronkelijk exclusief in Europa werd uitgebracht in 1995, ben jij Jelly Boy, snoep dat de vonk van het leven krijgt door de kracht van de bliksem. Je bent tot leven gekomen en weet één ding: je moet ontsnappen aan de snoepfabriek. Om eruit te komen, moet je puzzelstukjes verzamelen en de vijandelijke troepen overleven die je proberen te stoppen. Je hebt zeker al je verstand, vaardigheden en vormveranderende krachten nodig om dit maffe avontuur te doorstaan.

Bombuzal

Laat elke bom in elk level strategisch tot ontploffing komen, terwijl je jezelf een veilige plek geeft om te staan ​​als het stof is neergedaald. In dit puzzelspel moet je snel zijn, want de tijd is kort. Zorg er wel voor dat je rekening houdt met de grootte van elke explosie, anders kan het een gat blazen in al je zorgvuldige planning. Veel succes en veel plezier!

Ondertussen krijgt Japan “Shin Megami Tensei If…”.