Nintendo Switch Online – Comix Zone, Mega Man: The Wily Wars, Target Earth, Zero Wing toegevoegd

Nintendo Switch Online – Comix Zone, Mega Man: The Wily Wars, Target Earth, Zero Wing toegevoegd

Als onderdeel van de update van juni 2022 heeft Nintendo Switch Online vier nieuwe SEGA Genesis-titels geïntroduceerd. Expansion Pack-gebruikers hebben nu toegang tot Comix Zone, Mega Man: The Wily Wars, Target Earth en Zero Wing.

video
play-rounded-fill

Juni 2022 – Nintendo Switch Online-update

Comix-zone

Comix Zone is een actiegame die zich afspeelt in een Amerikaanse stripboekomgeving, boordevol superhelden-power-ups en gewelddadige gevechtsvaardigheden. Sketch Turner, een striptekenaar, wordt gevangen in de Comix Zone, zijn eigen stripwereld, en moet mutanten bestrijden om het paneel voor paneel te verlaten.

Mega Man: The Wily Wars

Mega Man: The Wily Wars verzamelt de eerste drie games in de legendarische Mega Man-serie voor de SEGA Genesis! Wily’s mechanische volgelingen zijn ontsnapt en Mega Man moet het opnemen tegen een hele reeks robotmeesters om de dag te redden. Versla alle drie de games om toegang te krijgen tot Wily Tower, waar je een nieuw monster kunt tegenkomen.

Target Earth

Vijandelijke Chron-cyborgs vallen de aarde en haar ruimtebases aan in Target Earth! Vecht je een weg door acht niveaus van spannende platformactie voor mech-pakken en pas je uitrusting aan door items te verzamelen, afhankelijk van je prestaties. Kun jij de aarde behouden en tegelijkertijd de werkelijke erfenis van Chron ontdekken?

Toaplan

Toaplan, een prominente ontwikkelaar van arcadegames, produceerde de zijwaarts scrollende klassieker Zero Wing. Cats, de leider van een bende ruimtepiraten, richt grote schade aan in de kosmos. Bestuur het enige overlevende aanvalsschip van de Melkweg en gebruik Valcan-schiet-, laser- en doelraketten om hem en zijn piraten te stoppen – voor grote gerechtigheid!

Over Nintendo Switch Online

Het Nintendo Switch Online + Expansion Pack-abonnement bevat alle voordelen van een Nintendo Switch Online-lidmaatschap, plus online spelen voor vintage Nintendo 64- en SEGA Genesis-titels. Het bevat ook gratis DLC voor Animal Crossing: New Horizons: Happy Home Paradise, Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass en Splatoon 2: Octo Expansion.

Leden van Nintendo Switch Online kunnen genieten van online spelen en opslaan in de cloud, evenals toegang tot meer dan 100 vintage NES- en SNES-titels, een smartphone-app die de functies van ondersteunde games verbetert, en de competitieve online games Tetris 99 en Pac-Man 99.