Nintendo Switch Online – Dataminers hebben bewijs gevonden voor 38 N64-games en 52 SEGA Genesis-games

Nintendo Switch Online – Dataminers hebben bewijs gevonden voor 38 N64-games en 52 SEGA Genesis-games

Het Nintendo Switch Online + Expansion Pack is onlangs gelanceerd en hoewel het niet verrassend is, zijn dataminers hard aan het werk geweest en hebben ze diep in de bestanden van de bijgewerkte Nintendo Switch Online gekeken.

De datamine heeft al iets interessants ontdekt, zo lijkt het.

Volgens een lijst met games voor elke retro-bibliotheek zijn er minstens 38 Nintendo 64-games en 52 SEGA Genesis/Mega Drive-games gepland voor de service. Het is niet bekend of dit alles is wat ze zullen toevoegen. Of als gepland betekent dat er überhaupt komt.

Welke spellen?

De namen van de geplande games zijn niet opgenomen omdat ze niet in de lijst worden vermeld. Er zijn nummers gereserveerd voor de spellen, maar de namen ontbreken en in plaats daarvan is er alleen een spatie.

Meer systemen?

Er is ook iets anders ontdekt uit deze gamelijsten, maar dat is niet zo verrassend. De eerste cijfers van Game-ID’s op de lijsten hebben betrekking op de console waarvan het afkomstig is. De NES is 1, SNES is 2, Nintendo 64 is 3 en SEGA Mega Drive is 5.

Dit lijkt te impliceren dat er nog minstens één retro-gamebibliotheek naar Nintendo Switch Online komt, en het wordt sterk vermoed dat het Game Boy-games zijn. We weten echter niet zeker wat voor soort Game Boy-spellen … het zou de normale Game Boy en Game Boy Color kunnen zijn … of misschien zelfs de Game Boy Advance.

Hoe dan ook, meer is naar onze mening goed.

Ad