Nintendo Switch Online Expansion Pack details onthuld

Nintendo Switch Online Expansion Pack details onthuld

Nintendo heeft de releasedatum en meer onthuld voor het eerder aangekondigde uitbreidingspakket voor de Switch Online-service.

Het uitbreidingspakket wordt op 25 oktober 2021 gelanceerd en biedt toegang tot een selectie van Nintendo 64- en Sega Genesis-games, evenals de Animal Crossing New Horizons Happy Home Paradise-uitbreiding wanneer deze in november wordt gelanceerd.

video
play-rounded-fill

Prijsstelling … mislukt

Ja, de prijsstelling is iets dat van uit onze kant een mislukking lijkt. Laten we er op ingaan;

Nintendo Switch Online + Expansion Pack [Nieuwe klanten]

  • 12 maanden enkele gebruiker – $ 49,99 / € 39,99 / £ 34,99
  • Gezinspas van 12 maanden (maximaal 8 gebruikers) – $ 79,99 USD / € 69,99 / £ 59,99

Voor degenen die upgraden van een huidig ​​standaard Nintendo Switch Online-abonnement, krijg je een “pro rata korting, afhankelijk van het aantal resterende dagen in je huidige lidmaatschap”.

Maar de prijs lijkt erg hoog voor wat je ervoor terugkrijgt. Begrijp ons niet verkeerd, we houden van de uitbreidingspas, maar deze is steil, vooral voor individuele gebruikers.

Het lijkt alleen een beetje oké als je naar een gezinspas kijkt, aangezien de prijs voor elk lid dan neerkomt op $ 9,99 USD / € 8,75 / £ 7,50. Dat klinkt goed voor wat Nintendo te bieden heeft. Natuurlijk zou een kleine overhead voor een gebruiker oké zijn, maar de huidige prijsstelling voor één gebruiker is gewoon een slechte beslissing.

Wil je de uitbreidingspas wel of niet gezien de prijs?