Nintendo Switch Online + Expansion Pack – Mario Golf komt op 15 April

Nintendo Switch Online + Expansion Pack – Mario Golf komt op 15 April

Nintendo heeft de laatste tijd in hoog tempo de vintage-bibliotheek van Nintendo Switch Online uitgebreid. In de afgelopen maand hebben bijna alle vintage-bibliotheken die toegankelijk zijn op Nintendo Switch Online ten minste één nieuwe game gekocht. En Nintendo heeft ervoor gekozen om door te gaan met het goede werk.

“Mario Golf komt op 15 april naar Nintendo Switch voor gebruikers van Nintendo Switch Online + Expansion Pack”, onthulde Nintendo.

Over Mario Golf

Steek af met Mario en vrienden terwijl ze een nieuwe draai aan golf geven! Kies uit 14 verschillende personages, elk met hun eigen kracht- en swingstijlen. Je kunt zelfs tegenstanders uitdagen om hun concentratie te breken!

Mario Golf zit boordevol functies, waaronder 10 verschillende modi (zoals Tournament, Speed ​​Golf en zelfs Mini-Golf), en zes verschillende banen om door te spelen door ervaringspunten te verdienen om vooruitgang te boeken. Met eenvoudig te leren gameplay en een competitieve modus voor vier spelers kan iedereen in de swing van Mario Golf komen!