Nintendo Switch Online + Expansion Pack – Mario Party 1+2 komen op 2 November

Nintendo Switch Online + Expansion Pack – Mario Party 1+2 komen op 2 November

Misschien herinner je je nog dat Nintendo aankondigde dat er meer Nintendo 64-titels naar Nintendo Switch Online + Expansion Pack komen tijdens de Nintendo Direct die vorige maand werd gehouden. Er werden nog drie games vermeld die dit jaar zouden worden toegevoegd.

Deze maand werd Pilotwings 64 uitgebracht en Nintendo heeft aangekondigd wanneer de andere twee zullen volgen. Op 2 november zijn Mario Party en Mario Party 2 beschikbaar op Nintendo Switch Online + Expansion Pack.

video
play-rounded-fill

Over Mario Party

Mario is het grootste feestbeest ter wereld, dus hij brengt zijn dagen niet alleen door met rondspringen en Bowser van hier naar de maan schoppen. Ervaar enkele van de beste multiplayer-gameplay op de N64 met Mario Party, een game die, samen met zijn opvolgers, anders is dan alle andere voor het systeem. Zie hoe Mario alle triomfen viert die hij door de jaren heen heeft behaald. Mario Party is een enorme cartridge die overloopt van multiplayer-plezier dankzij de meer dan 50 minigames.

Hoewel Mario Party maximaal vier spelers kan ondersteunen, kan een feeststemming alleen worden bereikt door met vrienden te spelen. De gebeurtenissen volgen een bordspelstijl, zelfs tot hoe spelers kiezen hoeveel vierkanten ze willen laten doorgaan door een dobbelsteen te gooien. Spelers vermaken zich zodra ze op een nieuw plein aankomen, want daar zijn meer dan vijftig verschillende minigames beschikbaar. Door deze korte wedstrijden wordt beslist wie geld en sterren mee naar huis neemt en wie met lege handen gaat.

Acht afzonderlijke spelborden bevatten de minigames, waarvan sommige moeten worden ontgrendeld. Elke man of prinses neemt het in sommige games tegen elkaar op, terwijl andere twee tegen twee of zelfs drie spelen. De spellen zijn makkelijk te spelen en erg leuk. Een van de uitdagingen is ruwweg gemodelleerd naar “Simon Says”, een andere heeft een twee-op-twee bobsleerace, en een wild spel vereist dat één speler probeert een touw over te steken, terwijl de andere drie hem of haar proberen af ​​te schudden. Je kunt bijna elke vorm van uitdaging ontdekken die je maar kunt bedenken, inclusief behendigheids-, race- en puzzelspellen.

De eigenlijke spelborden zijn in grote delen geanimeerd en zijn bezaaid met ongebruikelijke uitdagingen en verborgen gevaren. Elk personage krijgt zijn eigen speelbord en Mario, Luigi, Princess Peach, Donkey Kong, Bowser, Yoshi en Wario zijn allemaal uitgenodigd voor het feest. Mario Party is leuk voor één speler, maar voor de beste ervaring kun je met drie extra mensen spelen. Misschien wil je meteen beginnen met het inhalen van je slaap, want dit is zeker het soort spel dat je tot in de vroege uurtjes wakker houdt.

Over Mario Party 2

Wat doe je als je eerste feest een doorslaand succes is? Natuurlijk gooi je er nog een! Je zou gek zijn om dit feest over te slaan, want Mario en al zijn beroemde vrienden hebben al lang gereageerd.

Met deze A-lijst opvolger van Mario Party kunnen maximaal vier spelers het tegen elkaar opnemen in spannende interactieve bordspellen vol verrassingen. Zes gloednieuwe multiplayer-avonturenborden zijn inbegrepen in Mario Party 2, evenals een unieke Quest-modus voor gamers die ervoor kiezen om alleen te feesten. De tweede Mario Party heeft 64 dynamische minigames. Sommige van deze games zijn bijgewerkte versies van de beste minigames uit de originele Mario Party, maar de meeste bevatten geheel nieuwe moeilijkheden.

De fantastische visuele esthetiek die in Mario Party is ontwikkeld, ontwikkelt zich in Mario Party 2. Afhankelijk van waar het spel wordt gespeeld, heeft elk avonturenbord een ander thema en zijn de personages anders gekleed. Uitstekend gamen voor meerdere spelers biedt de meeste replay-waarde, en Mario Party 2 is speciaal met dit in gedachten gemaakt. Mario Party 2 biedt genoeg sfeer en frisse verrassingen om je feest de hele nacht door te laten gaan. Het originele Mario Party Pak was leuk.