Nintendo Switch Online + Expansion Pack – Pilotwings 64 nu beschikbaar

Nintendo Switch Online + Expansion Pack – Pilotwings 64 nu beschikbaar

Nintendo heeft aangekondigd dat eigenaren van het Nintendo Switch Online + Expansion Pack nu toegang hebben tot Pilotwings 64.

video
play-rounded-fill

Over Pilotwings 64

Vlieg met dit schitterende flight sim/actiespel van Nintendo in het wijde blauw daarginds! Kies een van de zes piloten en voltooi taken die steeds moeilijker worden om je vleugels te verdienen: beginnersklasse, klasse A, klasse B en uiteindelijk pilotenklasse. U moet slagen voor 24 examens om uw Pilot Class-vleugels te krijgen.

De Gyrocopter, Rocket Belt en Hang Glider zijn enkele van de eerste voertuigen. Als je een licentie krijgt, kun je vier extra games ontgrendelen als je het goed doet. Spring hoog in Jumble Hopper, parachute in Sky Diving en word een vogel met vleugels in Birdman. Als menselijke kanonskogel kun je zelfs een verre roos proberen te raken! Je moet opstijgen, landen en hoogte behouden om je vleugels te verdienen. Houd strikt uw brandstof-, hoogte- en windomstandigheden bij terwijl u in de lucht bent.

Je moet omwegen maken en fotografische documentatie naar huis terugbrengen om geavanceerde licenties te krijgen. Je moet bijvoorbeeld door een kronkelende kloof vliegen en een raketbal sturen die van een steile helling afstuitert om de Pilot Class-licentie voor de raketgordel te krijgen. Je zult moeten vechten tegen opwaartse luchtstromen, wolken en sneeuwstormen om je vleugels te verdienen. Actie-enthousiastelingen kunnen een paar raketten afvuren op de robot Mecha Hawk terwijl deze Little States Island terroriseert. De actie vindt zowel plaats in de hete oerwouden van Crescent Island als bij de bevroren ijsschotsen van Everfrost Island. Beroemde Amerikaanse monumenten zoals Mount Rushmore, het Vrijheidsbeeld en de Grand Canyon zijn allemaal te vinden op Little States Island.

Heteluchtballonnen, spuitende walvissen, rook die opstijgt uit een olieraffinaderij en een zwevende spaceshuttle zijn slechts enkele van de bewegende objecten die de processors van de N64 toevoegen aan de weelderige achtergronden. Bovendien wekken de uitstekende transparantie-effecten van de game de indruk dat je rechtstreeks door wolken vliegt.