Nintendo Switch Online – Februari NES/SNES titels

Nintendo Switch Online – Februari NES/SNES titels

Nintendo brengt later deze maand, op 17 februari 2021, nieuwe titels uit voor de Nintendo Switch Online NES / SNES-services.

In het westen krijgen Nintendo Switch Online-gebruikers toegang tot de volgende NES / SNES-titels:

  • Fire ’n Ice (NES)
  • Psycho Dream (SNES)
  • DOOMSDAY WARRIOR (SNES)
  • Prehistorik Man (SNES)

In Japan krijgen Nintendo Switch Online-gebruikers toegang tot de volgende Famicom / Super Famicom-titels:

  • Solomons sleutel 2 (Famicom)
  • Psycho Dream (Super Famicom)
  • Shin Megami Tensei II (Super Famicom)
  • Mario’s Super Picross (Super Famicom)

video
play-rounded-fill

Super NES-titels

De aankomende Super Nintendo-spellen zijn;

DOOMSDAY WARRIOR

Het is de Doomsday Warrior versus de Doom Squad! Deze actiespel bevat een kwaadaardige tovenaar die zeven krijgers heeft gerekruteerd om de aarde over te nemen. Maar een van de Doom Squad heeft de invloed weerstaan ​​en staat nu tegenover de rest als de Doomsday Warrior!

Psycho Dream

Wanneer Sayaka niet terugkeert naar de realiteit nadat ze een meeslepende virtuele wereld betreed die bekend staat als een D-film, moeten de hoofdrolspelers, Ryo en Maria, door een angstaanjagend fantasiespel genaamd Legend of the Fallen Capital om haar te redden en haar te brengen. terug naar de realiteit.

Prehistorik Man

De zoektocht van Sam de holbewoner om zijn dorp te redden begint! Sam woont in een dorp waarvan het eten wordt gestolen door dinosauriërs. Om meer te krijgen, moet Sam botten verzamelen, die hij vervolgens kan gebruiken om voedsel te kopen. Onderweg moet hij een verscheidenheid aan wapens, voertuigen en aanvallen gebruiken, inclusief schreeuwen, om alle vijanden op het scherm aan te vallen. Kan Sam het dinosauruskerkhof bereiken en genoeg botten verzamelen?

NES-titel

Nog eentje om te gaan;

Fire ’n Ice

Als Dana ben je gekozen door de koningin van de winterfeeën om de kracht van ijsmagie te dragen. Hiermee moet je je huis, Coolmint Island, verdedigen tegen de slechte tovenaar Druidle en zijn vlammen!

Ad