Nintendo Switch Online – Fighter’s History, Kirby’s Avalanche, Daiva Story 6

Nintendo Switch Online – Fighter’s History, Kirby’s Avalanche, Daiva Story 6

Abonnees van Nintendo Switch Online kunnen nu Fighter’s History, Kirby’s Avalanche en Daiva Story 6: Imperial of Nirsarti spelen. Houd er rekening mee dat Kirby’s Super Star Stacker nu in Japan wordt verkocht.

De nieuwe games voor de SNES zijn Kirby’s Avalanche en Fighter’s History. Imperial of Nirsartia is de enige game voor de NES.

video
play-rounded-fill

Kirby’s Avalanche

In dit snelle puzzelspel neemt ieders favoriete ronde, roze held een pauze van het opeten van zijn vijanden om je hersenen aan het werk te zetten.

Felgekleurde klodders en rotsblokken zijn de belangrijkste onderdelen van het spel. Wanneer het juiste aantal overeenkomende blobs is gestapeld, exploderen ze en laten ze keien vallen op het speelveld van je tegenstander. Ga door totdat je scherm schoon is en je verder kunt. Maar pas op! Hoe verder je gaat, hoe sneller de klodders vallen en hoe slimmer je tegenstanders worden. Kun jij Kirby helpen de lawinekoning te worden?

Fighter’s History

In dit vechtspel voor het Super NES-systeem, dat in 1994 uitkwam, zijn topvechters van over de hele wereld samengekomen voor een enkele competitie.

Als je in een gevecht zit, wil je profiteren van de zwakke plekken van je tegenstanders. Als je je tegenstander raakt waar ze zwak zijn, doe je schade en verlam je ze tijdelijk. Het tij van de strijd kan op elk moment veranderen.

DAIVA VERHAAL 6 IMPERIAL OF NIRSARTIA

Dit spel werd in 1986 voor het eerst uitgebracht in Japan voor het Famicom-systeem. Het heeft drie verschillende delen: een strategische simulatie, vlootgevechten aan de sterrenkant en actievolle gevechten aan de planeetkant. Het doel is om elk van de 14 vijandige planeten die over de kaart zijn verspreid te vinden en over te nemen. Vlitra is een soort kunstmatig organisme dat eruitziet als een enorme zwarte draak en altijd bezig is om zich door de sterren te verspreiden. Om dit te doen, wil het een nieuwe wereld veranderen in een plek waar meer wezens zoals hijzelf geboren kunnen worden. Zodra de nieuwe Vlitra-planeet is voltooid, gaan de wezens naar je thuissterrensysteem en is het spel afgelopen. Kunt u ervoor zorgen dat dit niet gebeurt?