Nintendo Switch Online – Game Boy Advance, Game Boy en Game Boy Color emulators gevonden

Nintendo Switch Online – Game Boy Advance, Game Boy en Game Boy Color emulators gevonden

De toevoeging van Game Boy Advance-, Game Boy Color- en Game Boy-games aan de Nintendo Switch Online-abonnementsservice lijkt slechts een kwestie van tijd te zijn.

Er is een officiële emulator ontdekt, wat inhoudt dat draagbare klassiekers aan de service worden toegevoegd. Het zou interessant zijn om te zien op welk niveau ze te zien zullen zijn, aangezien er twee niveaus zijn voor Nintendo Switch Online: het normale niveau, dat Nintendo Entertainment System-spellen en Super Nintendo-spellen omvat, en de hogere premie, die Nintendo 64-spellen en SEGA Mega Drive-games. Het zal hoogstwaarschijnlijk worden opgenomen in de reguliere laag, maar we zullen moeten afwachten wat er gebeurt.

Game Boy komt naar Nintendo Switch Online?

Zelfs als al deze informatie correct is, betekent dit niet dat Game Boy- en/of GBA-titels beschikbaar zullen zijn op Nintendo Switch Online. Het maakt het scenario echter waarschijnlijker. Hoe dan ook, veel fans zouden in de wolken zijn als ze Game Boy Advance-titels zoals Metroid Fusion of Mother 3 op de Nintendo Switch zouden kunnen spelen.

Ad