Nintendo Switch Online Game Trials: Het ritme van Cadence Of Hyrule

Nintendo Switch Online Game Trials: Het ritme van Cadence Of Hyrule

Samenvatting:

Welkom in de wereld van Nintendo Switch Online Game Trials, waar abonnees het ritmische avontuur van Cadence Of Hyrule kunnen ontgrendelen. Deze tijdelijke aanbieding geeft Switch Online-leden in Noord-Amerika de mogelijkheid om de volledige game gratis te spelen van 1 mei tot 7 mei 2023. Dompel jezelf onder in de boeiende melodieën en spannende gameplay van deze unieke titel, terwijl je het koninkrijk van Hyrule op een muzikale reis als geen ander.

Maar daar houden de voordelen niet op. Tijdens de promotieperiode kun je niet alleen genieten van de complete Cadence Of Hyrule-ervaring, maar kun je tot 14 mei ook 50% besparen op de game en de downloadbare content (DLC’s). Profiteer van dit exclusieve aanbod en duik in de betoverende wereld van Cadence Of Hyrule zolang het duurt.


Nintendo Switch Online Game Trials bieden leden een ongelooflijke kans om populaire games te ontdekken en er helemaal in op te gaan. Met het nieuwste aanbod van Cadence Of Hyrule kunnen spelers beginnen aan een buitengewoon avontuur vol ritme, strategie en de geliefde personages uit de The Legend of Zelda-serie.

Het ritme van de Cadence of Hyrule

Nintendo heeft een spannende Game Trials-aanbieding aangekondigd, exclusief voor Switch Online-abonnees in Noord-Amerika. Van 1 mei tot 7 mei 2023 kunnen leden gratis genieten van de volledige versie van Cadence Of Hyrule, waardoor deze proef meer is dan alleen een demo. Deze tijdelijke promotie stelt spelers in staat om zich te verdiepen in de fascinerende wereld van Cadence Of Hyrule en de volledige titel te ervaren, van begin tot eind, zonder enige beperking.

Voordelen van proefversies van Nintendo Switch Online-games

Toegang tot volledige games: in tegenstelling tot traditionele demo’s geven Nintendo Switch Online Game Trials abonnees toegang tot de volledige versie van de game die wordt aangeboden. Dit betekent dat spelers zich tijdens de proefperiode kunnen onderdompelen in de complete Cadence Of Hyrule-ervaring, inclusief alle boeiende levels, boeiende gameplay en gedenkwaardige personages.

Complete game-ervaring: de Game Trials-aanbieding zorgt ervoor dat spelers volledig van het spel kunnen genieten. Duik in het ritmische avontuur van Cadence Of Hyrule zonder iets van de actie of het verhaal te missen. Verken de levendige landschappen, beheers de op beats gebaseerde vechtmechanismen en ontdek de geheimen van Hyrule tijdens een onvergetelijke muzikale reis.

Voortgangsoverdracht: een van de opvallende kenmerken van de Game Trials-aanbieding is de mogelijkheid om je voortgang over te dragen. Mocht je na de proefperiode besluiten om Cadence Of Hyrule of de bijbehorende DLC’s te kopen, dan kun je je avontuur naadloos voortzetten waar je gebleven was. Je zuurverdiende voortgang, items en prestaties gaan niet verloren en zorgen voor een soepele overgang naar de volledige game.

Gereduceerde prijzen: naast de gratis proefperiode biedt Nintendo van 1 mei tot 14 mei ook een royale korting van 50% op Cadence Of Hyrule en zijn DLC’s. Profiteer van deze tijdelijke aanbieding om de game niet alleen gratis te ervaren, maar ook om je reis uit te breiden met extra content tegen een gereduceerde prijs.

Hoe deel te nemen aan de Cadence Of Hyrule Trial

Om toegang te krijgen tot de gratis proefversie van Cadence Of Hyrule tijdens de Game Trials-aanbieding, moet je lid zijn van Nintendo Switch Online. Als je nog geen abonnement hebt, meld je dan gewoon aan voor een lidmaatschap via de Nintendo eShop of de officiële Nintendo-website. Zodra je een actief abonnement hebt, volg je deze stappen om deel te nemen aan het muzikale avontuur:

Stap 1: Toegang tot de Nintendo eShop: Open de Nintendo eShop op je Nintendo Switch-systeem.

Stap 2: Navigeer naar Game Trials: zoek het speciale gedeelte Game Trials in de eShop.

Stap 3: Vind Cadence Of Hyrule: Blader door de beschikbare Game Trials en zoek de Cadence Of Hyrule-game. Het kan prominent aanwezig zijn of te vinden zijn in de secties ‘Aanbevolen’ of ‘Speciale aanbiedingen’.

Stap 4: Downloaden en spelen: Zodra je Cadence Of Hyrule hebt gevonden, selecteer je het om toegang te krijgen tot de informatiepagina van het spel. Kies vanaf daar de optie om de game naar je Nintendo Switch-systeem te downloaden. Zodra de download is voltooid, ben je klaar om aan je ritmische avontuur te beginnen.

Stap 5: Geniet van het volledige spel: Start Cadence Of Hyrule vanaf het startscherm van je console en begin je muzikale reis door het koninkrijk Hyrule. Ervaar de unieke mix van op ritme gebaseerde gevechten, verkenning en het oplossen van puzzels die spelers over de hele wereld heeft geboeid.

De cadans van Hyrule verkennen

Cadence Of Hyrule is een opmerkelijke samenwerking tussen Nintendo en de indiestudio Brace Yourself Games. Deze samensmelting van de ritmische roguelike game Crypt of the NecroDancer met de iconische wereld van de The Legend of Zelda-franchise biedt een werkelijk betoverende ervaring.

De game speelt zich af in de vertrouwde setting van Hyrule, waar spelers op een missie gaan om het koninkrijk te redden uit de klauwen van een eeuwenoud kwaad. Wat Cadence Of Hyrule onderscheidt, is de ritmische gameplay-mechanica. Spelers moeten synchroon met het ritme van de muziek bewegen, aanvallen en verdedigen, waarbij elke ontmoeting verandert in een dans van strategische timing en precieze bewegingen.

Terwijl je door kerkers, bossen en woestijnen reist, kom je bekende gezichten uit de The Legend of Zelda-serie tegen, zoals Link, Princess Zelda en zelfs de gemene Ganon. Neem deel aan ritmische gevechten tegen verschillende vijanden, ontdek verborgen geheimen en los muzikale puzzels op om verder te komen in het spel.

Gegevens over aanbieding voor beperkte tijd

De Game Trials-aanbieding voor Cadence Of Hyrule is exclusief beschikbaar voor Nintendo Switch Online-leden in Noord-Amerika. De proefperiode begint op 1 mei 2023 en eindigt op 7 mei 2023. Gedurende deze tijd kunnen spelers zich volledig onderdompelen in de fascinerende wereld van Cadence Of Hyrule en de ingewikkelde mechanica, boeiende verhaallijn en charmante beelden van de game ervaren.< /p>

Bovendien geeft Nintendo een speciale korting aan Switch Online-leden die hun reis na de proefperiode willen voortzetten. Van 1 tot 14 mei 2023 kunnen spelers Cadence Of Hyrule en zijn DLC’s met 50% korting kopen. Hierdoor kun je je avontuur naadloos voortzetten en nog meer content in de game ontdekken.

Uw spelvoortgang uitbreiden

Een van de opvallende kenmerken van de Game Trials-aanbieding is de functie voor het overdragen van voortgang. Als je ervoor kiest om Cadence Of Hyrule of de bijbehorende DLC’s na de proefperiode te kopen, kun je je avontuur naadloos voortzetten zonder iets van je zuurverdiende voortgang te verliezen.

Of je nu een aanzienlijk deel van het spel hebt voltooid, geheime gebieden hebt blootgelegd of krachtige items hebt verkregen, al je prestaties blijven behouden. Door de game te kopen, kun je verder gaan waar je gebleven was, waardoor je verzekerd bent van een soepele overgang van de proefversie naar de volledige ervaring.

Door gebruik te maken van de functie voor het overdragen van voortgang, kun je het plezier van Cadence Of Hyrule verlengen tot na de proefperiode en de rijke gameplay en boeiende wereld die op je wacht volledig verkennen.

Conclusie

De Nintendo Switch Online Game Trials-aanbieding biedt een ongelooflijke kans voor Switch Online-leden in Noord-Amerika om in de betoverende wereld van Cadence Of Hyrule te duiken. Van de ritmische gameplay tot de boeiende verhaallijn en geliefde personages, deze tijdelijke proef stelt spelers in staat om de magie van het spel in zijn geheel te ervaren.

Door deel te nemen aan de Cadence Of Hyrule-proefperiode krijgen spelers niet alleen de kans om de game zonder enige beperking te verkennen, maar hebben ze ook de mogelijkheid om hun voortgang over te dragen als ze besluiten de game of de bijbehorende DLC’s te kopen. Dit zorgt voor een naadloze overgang en stelt spelers in staat om hun avontuur voort te zetten waar ze gebleven waren.

Bovendien bieden de kortingsprijzen op de game en DLC’s tijdens de aanbiedingsperiode nog meer waarde voor Switch Online-leden. Door gebruik te maken van de promotie kunnen spelers hun ervaring verbeteren en extra content ontgrendelen tegen lagere kosten.

Grijp deze exclusieve kans niet om op een ritmisch avontuur door het koninkrijk Hyrule te gaan. Dompel jezelf onder in de muziek, strategie en opwinding van Cadence Of Hyrule en ontdek waarom het de harten van spelers over de hele wereld heeft veroverd.

Veelgestelde vragen
 • V1: Kan ik deelnemen aan de Cadence Of Hyrule-proefperiode als ik geen Nintendo Switch Online-lid ben?
  • A1: Helaas is de Game Trials-aanbieding exclusief voor Nintendo Switch Online-leden. Je hebt een actief abonnement nodig om toegang te krijgen tot de gratis proefperiode van Cadence Of Hyrule.
 • V2: Wordt de voortgang die ik boek tijdens de proefperiode opgeslagen als ik besluit de game later te kopen?
  • A2: Ja! Een van de voordelen van de Game Trials-aanbieding is de functie voor het overdragen van voortgang. Als je ervoor kiest om Cadence Of Hyrule of de bijbehorende DLC’s na de proefperiode te kopen, kun je je avontuur naadloos voortzetten vanaf het punt waar je gebleven was.
 • V3: Kan ik Cadence Of Hyrule spelen tijdens de proefperiode, zelfs nadat de aanbieding is afgelopen?
  • A3: Helaas is de gratis proefperiode voor Cadence Of Hyrule alleen beschikbaar van 1 mei tot 7 mei 2023. Zodra de aanbieding afloopt, heb je geen gratis toegang meer tot de game, tenzij je deze koopt.< /li>
 • V4: Zijn er extra promoties of kortingen beschikbaar voor Switch Online-leden?
  • A4: Ja! Naast de gratis proefperiode biedt Nintendo 50% korting op Cadence Of Hyrule en zijn DLC’s van 1 mei tot 14 mei 2023. Hiermee kun je je avontuur verlengen en meer content ontdekken tegen een gereduceerde prijs.
 • V 5: Kan ik Cadence Of Hyrule op elk Nintendo Switch-systeem spelen?
  • A5: Ja! Zodra je Cadence Of Hyrule tijdens de proefperiode hebt gedownload, kun je het spelen op elk Nintendo Switch-systeem dat aan je Nintendo-account is gekoppeld. Hierdoor kun je genieten van het spel, of je nu thuis of onderweg bent.