Nintendo Switch Online leden – 36 miljoen+ blijft Expansion Pack uitbreiden

Nintendo Switch Online leden – 36 miljoen+ blijft Expansion Pack uitbreiden

Tijdens de meest recente aankondiging van de financiële resultaten van Nintendo hebben ze enkele bijgewerkte cijfers gegeven over de Nintendo Switch Online-service.

Nintendo Switch Online-abonnees hebben in september 2022 36 miljoen bereikt, een stijging van 3 miljoen ten opzichte van het voorgaande jaar. Deze statistiek omvat zowel Switch Online-abonnees als degenen die het nieuwe uitbreidingspakket hebben gekocht. Personen die zich hebben geabonneerd als onderdeel van gezinsabonnementen zijn ook inbegrepen.

Expansion Pass uitbreiden

Tijdens de conferentie herhaalde Nintendo hun toewijding aan het verbeteren en uitbreiden van zowel de normale Switch Online-service als het uitbreidingspakket, zodat gebruikers “lang kunnen blijven genieten van Nintendo Switch”. Specifiek voor het uitbreidingspakket betekent dit het toevoegen van meer N64-games en gratis toegang tot meer betaalde DLC’s.

Vanaf 30 september 2022 heeft Nintendo Switch Online, een service die Nintendo Switch leuker en handiger maakt, meer dan 36 miljoen betalende abonnees. Het lidmaatschap is toegenomen in combinatie met een toename van Nintendo Switch-gebruikers en de beschikbaarheid van games die online spelen mogelijk maken. Deze service biedt meer dan alleen de mogelijkheid om compatibele online games te spelen. Het geeft je ook toegang tot een groeiend aantal extra voordelen, zoals een groeiende selectie klassieke titels. We denken dat we door op deze manier het aantal toegankelijke speelmogelijkheden te verbreden, spelers de mogelijkheid kunnen bieden om Nintendo Switch voor een lange periode te blijven spelen.

We blijven Nintendo 64-titels introduceren voor Nintendo Switch Online + Expansion Pack-abonnees, evenals gratis toegang tot geselecteerde premium add-on-content.