Nintendo Switch Online leden kunnen gratis Pokken Tournament DX spelen

Nintendo Switch Online leden kunnen gratis Pokken Tournament DX spelen

Nintendo of America and Europe hebben aangekondigd dat westerse Nintendo Switch Online-abonnees de volledige versie van Pokken Tournament DX kunnen spelen van 29 juli tot 11 augustus.

Je kunt de proefversie vooraf downloaden voor wanneer deze volgende week woensdag live gaat. Als je besluit om je eigen exemplaar van het spel te kopen, heb je recht op 30% korting.

Het gevecht woedt voort!

Over Pokken Tournament DX

Ga overal de strijd aan en daag iedereen uit met Pokkén Tournament DX, een intense één-op-één Pokémon-vechtgame voor Nintendo Switch!

Spring direct de strijd in

Neem directe controle over meer dan 20 gewaardeerde Battle Pokémon terwijl je een reeks krachtige bewegingen loslaat in adrenaline-aangedreven wedstrijden! Roep Support Pokémon op om te helpen bij het gevecht en ontketen vervolgens de unieke Burst Attack van je Pokémon terwijl je je een weg omhoog baant. Met het intuïtieve vechtsysteem van Pokkén Tournament DX kan iedereen een Joy-Con oppakken en plezier maken met zijn favoriete Pokémon.

Vecht altijd en overal

Vecht met Nintendo Switch thuis of onderweg om de Ferrum League-kampioen te worden! Deel een Joy-Con met een vriend en geniet altijd en overal van geweldige onderlinge wedstrijden. Pokkén Tournament DX is compatibel met alle verschillende Nintendo Switch-spelmodi – tafelmodel, tv-modus en handheld-modus – zodat je kunt genieten van spelen zoals je wilt.

Nieuwe Pokémon doen mee aan de strijd

Beheers de vechtstijlen van nieuwe Battle Pokémon, waaronder Croagunk, Scizor, Empoleon en Darkrai, evenals de nieuwe vechter Decidueye van Pokémon Sun en Pokémon Moon. Meer dan 20 Battle Pokémon, inclusief de volledige selectie van Pokémon uit de Wii U-versie van Pokkén Tournament, zijn allemaal beschikbaar vanaf het begin van de game.

Daag de concurrentie uit

Naast de Ferrum League introduceert Pokkén Tournament DX nieuwe modi om je vrienden uit te dagen in heftige competities. Vecht het uit met drie van je favoriete Pokémon in Team Battle en neem vervolgens je favoriete gevechten op en upload ze met de nieuwe herhalingsfunctie *. Vecht onderweg of zoek online concurrentie * in de nieuwe Group Match-modus.

Ad