Nintendo Switch Online N64 app update versie 2.3.1, Kirby 64 Bugfix

Nintendo Switch Online N64 app update versie 2.3.1, Kirby 64 Bugfix

Nintendo heeft onlangs een nieuwe update voor de N64-app gepubliceerd in het Nintendo Switch Online Expansion Pack. De update brengt de app naar versie 2.3.1 en verhelpt een baanbrekend probleem dat is geïdentificeerd in Kirby 64 en dat Kirby verlamde als hij schade opliep in het waterpeil.

Oatmealdome, een dataminer, heeft ook enkele technische feiten onthuld over waar de fout zou kunnen zijn ontstaan ​​op basis van wat Nintendo heeft gewijzigd:

Over Kirby 64

In Kirby’s eerste 3D-avontuur gaat de krachtige roze held verder dan Dream Land en de sterren in om zijn vrienden te redden van een dodelijke nieuwe vijand: Dark Matter.

Deze schattige, kleurrijke platformgame bevat alle Kirby-actie die je maar kunt wensen. Slik vijanden door om hun vaardigheden te kopiëren, zoals vuur, ijs of elektriciteit, of mix en match om Power Combo’s te maken. Probeer ze allemaal voor verrassende resultaten!

Verken planeten gemaakt van lava, water of zelfs snoep, en vecht tegen gigantische eindbazen terwijl je op zoek gaat naar de verspreide Crystal Shards. Kirby 64 bevat ook drie bonusminigames voor maximaal vier spelers.