Nintendo Switch Online NES – Augustus 2019 update trailer

Nintendo Switch Online NES – Augustus 2019 update trailer

Nintendo begint echt de bodem van de NES-spellen te raken nu lijkt het en dat terwijl Nintendo Switch Online slechts een maand verwijderd is van het eenjarig bestaan.

Maar een paar meer obscure NES-titels die beschikbaar zullen zijn voor Nintendo Switch Online-spelers. Jeuj …

video
play-rounded-fill

Vanaf 21 augustus kun je Kung-Fu Heroes en Vice: Project Doom spelen.

Kung-Fu-Heroes

Monsters hebben prinses Min-Min en de 10 schatten van het land ingenomen en de mensen zijn in verdriet gevallen. Alleen Kung-Fu Masters Jacky en Lee kunnen de prinses redden en de schatten ophalen! Hun reis brengt hen naar acht verschillende kastelen vol met vallen en obstakels. Gebruik stoten en de Miracle Kick om de vijanden te verslaan. Je hebt snel verstand en bliksemreflexen nodig om het laatste kasteel te bereiken!

Vice: Project Doom

Er bestaat een groep undercover-detectives die durven op te komen tegen het kwaad in de wereld … Ze staan ​​bekend als Vice. Officier Quinn Hart, een lid van Vice, is in de zaak en naar de waarheid. Snelle achtervolgingen in de auto, gevechten vol actie met drie soorten wapens en een modus met drie fasen voor het fotograferen van 3D-rails brengen deze cyberpunkwereld tot leven.

Japan krijgt iets anders

In plaats van Vice: Project Doom ontvangt Japan nog een Kunio-kun-spel met de titel Downtown Nekketsu Kōshinkyoku: Soreyuke Daiundōkai.

Nou jeuj, maar Nintendo moet to zelf ook echt wel inzien dat het steeds minder wordt toch?

Ad