Nintendo Switch Online NES Juni 2019 Update Trailer

Nintendo Switch Online NES Juni 2019 Update Trailer

Een nieuwe maand betekent dat leden van Nintendo Switch Online binnenkort nog een aantal NES-titels zullen zien.

video

Nintendo heeft zojuist bevestigd dat City Connection, Double Dragon II: The Revenge and Volleyball op 12 juni zal aankomen.

DOUBLE DRAGON II: THE REVENGE

Billy en Jimmy Lee, de Double Dragons, zijn terug om het verlies van Marian te wreken. In hun zoektocht om de kwaadaardige Shadow Warriors te verslaan, moeten Billy en Jimmy negen missies voltooien, tegenover dodelijke straatbendes, ninja’s en enorme gemuteerde jagers.

Het duo moet door bouwterreinen, steegjes en onderwaterhutten lopen, compleet met geheime liftschachten, spitse plafonds en vlijmscherpe mechanische klauwen. Kunnen Billy en Jimmy vechten met de vijanden die voor hen zijn geplaatst en uiteindelijk de wereld redden?

Volleybal

Geniet van een partijtje volleybal als je voor een punt spikes, sla een perfecte serve op en maak een save die het spel wint voor je team. Het is allemaal aan jou omdat je de shots in Nintendo Volleyball noemt!

Als kapitein, leid je je team door een snelle opwarmronde en ga je vervolgens snel in de hitte van echte volleybalwedstrijden, met behulp van de officiële regels van de sport uit de tijd dat dit spel oorspronkelijk werd uitgebracht: als je het spel serveert, verdien je een punt voor het winnen van een rally.

Het eerste team tot 15 punten wint de set en het eerste team dat drie sets wint, neemt de wedstrijd! Als de bal het net raakt op een serve, schakelt de service echter over naar het andere team. Gebruik de B-knop om je team te sturen om te blokkeren en terug te keren, schijnbewegingen te maken en te salvo-en volley je weg naar de overwinning!

City Connection

Nadat je hebt ingebroken in een exclusieve verfwinkel in New York City, ben je op de vlucht voor de politie! Draag lekkende verfblikken van 10 gallon, rij over elke mijl van de snelwegen van New York City voordat je een boot naar Engeland neemt.

Vanaf daar ga je op een rondleiding door de wereld, het vermijden van de politie en lekkende verf overal waar je gaat. Je enige verdediging: oliekannen ophalen die op de snelweg zijn achtergelaten en ze naar politieauto’s gooien. Stuur de politie voor een spin en sla ze van de weg om uw uitje te maken!

Ad