Nintendo Switch Online NES – Maart 2019 Trailer

Nintendo Switch Online NES – Maart 2019 Trailer

Nintendo heeft bevestigd dat de volgende games die naar de NES-bibliotheek van Nintendo Switch Online komen, Kid Icarus en StarTropics zijn.

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Wat is er nieuw anno Maart 2019

Op 13 maart kunnen gamers in westelijke regio’s genieten van Kid Icarus en StarTropics. De update van Japan zal echter enigszins verschillen. Japanse spelers krijgen nog steeds Kid Icarus, maar StarTropics is vervangen door Yie Ar Kung-Fu en Fire Emblem.

Kid Icarus

De kwade godin Medusa heeft de Drie Heilige Schatten gestolen en de godin van het licht, Palutena, gevangengezet in haar slechte plan om alles te beheersen. Speel als Pit, een jonge engel die is toevertrouwd met een magische boog en pijl. Vecht tegen hordes vijanden die van boven naar beneden schieten. Beveilig de Drie Heilige Schatten van hun kwaadaardige bewakers, rust ze uit en zie Medusa in het laatste gevecht! Ben jij het spul van legendes? Herstel de vrede in Angel Land en bewijs je waarde!

StarTropics

Stap in de schoenen van Mike Jones, een tiener werper uit Seattle, die naar de tropen is gekomen om zijn beroemde oom uit de archeologie, Dr. Jones, te bezoeken. Nadat hem is verteld dat zijn oom is ontvoerd, begint Mike aan een gevaarlijke zoektocht om hem te redden en de mysterieuze plot achter zijn verdwijning te achterhalen. Gelukkig voor Mike ontmoet hij behulpzame dorpsbewoners en vindt hij krachtigere wapens terwijl hij met de onderzeeër van zijn oom op talloze locaties en eilandhoptochten verkent.


Terwijl we dit geweldig vinden … begrijp ons niet verkeerd … we denken echt dat het tijd is om verder te gaan uit het NES-tijdperk, nietwaar?

Ad