Nintendo Switch Online NES/SNES – Caveman Ninja, Ninja JaJaMaru-kun en meer

Nintendo Switch Online NES/SNES – Caveman Ninja, Ninja JaJaMaru-kun en meer

Nintendo heeft de volgende batch NES- en SNES / -titels aangekondigd die later deze maand aan de Nintendo Switch Online-service wordt toegevoegd.

Vanaf 26 mei zijn de volgende NES- en SNES-titels beschikbaar om te spelen voor Switch Online-abonnees:

video

NES

Ninja JaJaMaru-kun

Kruip in de huid van een ninja en red de gevangengenomen prinses Sakura in dit actievolle spel, dat oorspronkelijk alleen in Japan werd uitgebracht. JaJaMaru moet zijn werpsterren gebruiken om op de loer liggende monsters te verslaan. Houd de ultieme power-up in de gaten: een ritje op Gamapa-kun, de gigantische kikker!

Super NES

Caveman Ninja (ook bekend als Joe & Mac)

Kunnen holbewoners Joe en Mac de verloren holbewoners redden? In dit actiespel uit 1991 was het leven best gaaf voor Joe en Mac totdat een stel Neanderthaler-nerds hun dorp neerstortten. De kerels zullen te hulp moeten schieten en moeten springen, rennen en rolaanvallen gebruiken om langs de obstakels uit het stenen tijdperk te komen. Zorg ervoor dat je het beste wapen kiest voor de situatie, en de jongens zullen er zeker doorheen komen!

Magic Drop 2

zijn puzzelspel werd in 1996 gelanceerd op het Super Famicom ™ -systeem, maar er is nooit een Engelse versie van gemaakt. Maar zelfs als u nog nooit heeft gespeeld, zijn de regels eenvoudig te leren. Vang en gooi de druppels die van bovenaf neerdalen. Maak verticale lijnen van drie druppels van dezelfde kleur om alle verbonden druppels te verwijderen. Geniet van vier speelbare modi, waaronder een modus die je een rang toekent wanneer het spel eindigt, en een verhaalmodus met 10 personages om te spelen!

Super Baseball Simulator 1.000

Bereid je voor op een superintensieve, bovenmenselijke honkbalbril! Gebruik Ultra Plays zoals Phantom Ball, waardoor de bal halverwege de toonhoogte verdwijnt, of Meteor Hit, waardoor veldspelers worden uitgeschakeld die contact maken met de bal voordat deze stuitert. Met multiplayer-opties, in totaal 18 honkbalteams en de mogelijkheid om je eigen originele team samen te stellen, is dit de gekke honkbalsimulatiedroom waar je van droomt!

Spanky’s Quest

Spanky was op weg naar een picknick toen de heks Morticia stenen uit de lucht begon te laten vallen. Gevangen, met zes torens die nu over het land zijn gebouwd, moet Spanky ze allemaal ruimen voordat de boze huisdierkraai van de heks hem vangt. Hij zal zijn magische bal moeten gebruiken om vijanden te verdoven, hem van zijn hoofd te laten weerkaatsen om hem aan te zetten en hem te laten knallen om aan te vallen – en onderweg een paar hoeden passen.

Voor de Japanse Famicom en Super Famicom is de opstelling grotendeels hetzelfde, behalve dat Super Baseball Simulator 1.000 en Spanky’s Quest worden vervangen door Fire Emblem: Genealogy of the Holy War en Doomsday Warrior.