Nintendo Switch Online NES/SNES voegt Earthworm Jim 2, Dig Dug II And Mappy-Land toe

Nintendo Switch Online NES/SNES voegt Earthworm Jim 2, Dig Dug II And Mappy-Land toe

Nintendo Switch Online-gebruikers krijgen nu toegang tot nog meer klassieke games! Er zijn drie nieuwe klassieke games toegevoegd aan de Nintendo Switch Online NES/SNES-collecties: Earthworm Jim 2, Dig Dug II en Mappy-Land.

video
play-rounded-fill

Earthworm Jim 2

Keer terug naar de bizarre wereld van Earthworm Jim!

Je wurmt je terug in je superpak en neemt de rol aan van Jim, de annelid met attitude, in deze gekke platformgame die in 1995 werd gelanceerd voor het Super NESTM-systeem. Het verhaal speelt zich af net na Jim’s succesvolle redding van Princess What’s -Her-Naam en zijn daaropvolgende mislukte pogingen om haar het hof te maken. Net toen het leek alsof de prinses van gedachten zou veranderen, dook de slechte Psy-Crow naar binnen en greep haar, met de bedoeling de troon voor zichzelf op te eisen. Nu is het aan Jim om een ​​einde te maken aan hun huwelijk door ze van planeet tot wereld te volgen. Deze keer wordt hij echter vergezeld door zijn vriend Snott. Vang Psy-Crow en red het meisje van Jim’s dromen door te springen, schieten, slingeren en je een weg te banen door tien verschillende niveaus.

DIG DUG II

DIG DUG heeft jouw hulp nodig om het eiland vrij te maken van indringers die ieders vakantie verpesten!

DIG DUG heeft een vakantie gepland op een onbewoond eiland, maar de POOKA en FYGAR laten hem niet ontspannen! Schakel de tegenstanders uit door ze op te blazen totdat ze ontploffen of door vallen te graven waar ze in elke ronde in kunnen vallen. Maar kom niet te dicht bij hun aanvallen, anders val je in je eigen vallen!

MAPPY-LAND

Help MAPPY om op tijd terug te keren naar het feest!

MAPPY de politiemuis heeft MAPICO en MAPPY Jr. voorzien van een verscheidenheid aan heerlijke geschenken. NYAMCO, de grote kaas van de kattenwereld, heeft zijn clown “MEOWKIES” opgedragen om de geschenken overal in MAPPYLAND te verbergen. MAPPY zal het dubbel moeten doen om de cadeautjes te lokaliseren als hij ze op tijd naar hun respectievelijke ontvangers wil sturen! Om van die stiekeme katten af ​​​​te komen, moet je vallen vermijden en ze activeren. Om ze af te leiden, kun je unieke objecten gebruiken die zich in het spel bevinden. Verzamel zes identieke geschenken om door te gaan naar de volgende ronde. Zal MAPPY in staat zijn om door alle acht dorpen te komen terwijl hij de klauwen ontwijkt?