Nintendo Switch Online – Nieuw iconen

Nintendo Switch Online – Nieuw iconen

Nintendo heeft verschillende nieuwe functies aangekondigd voor de Nintendo Switch Online-app voor Nintendo Switch-consoles. Ze hebben specifiek het gedeelte ‘Doelstellingen en beloningen’ van de app geüpdatet, met een nieuwe reeks missies die moeten worden volbracht voor platina-punten, evenals nieuwe componenten voor gebruikerspictogrammen die met dezelfde punten kunnen worden gekocht.

Nieuwe profiel icons

Dit laatste is vooral opmerkelijk, aangezien de laatste keer dat leden nieuwe profielpictogrammen kregen, was tijdens een systeemupgrade in november 2020. Nintendo brengt ook nieuwe achtergronden en frames uit die bij deze nieuwe symbolen passen, zodat gebruikers hun gebruikersprofielen. Deze nieuwe gebruikerscomponenten zijn beschikbaar tot 4 april 2022, waarna ze hoogstwaarschijnlijk worden vervangen door een andere set.

De nadruk van deze eerste golf van pictogramcomponenten ligt op Super Mario Odyssey en Animal Crossing: New Horizons, met nieuwe pictogrammen, achtergronden en kaderthema’s voor beide titels. Hoewel de Super Mario Odyssey-componenten volgende maand niet beschikbaar zijn, is het huidige doel van het Animal Crossing-thema om elke maand nieuwe symboolelementen te bieden op basis van bewoners met verjaardagen die maand.

Een abonnement op de Nintendo Switch Online-app is ook nodig om toegang te krijgen tot deze nieuwe pictogramcomponenten, aangezien deze functie alleen beschikbaar is via de Nintendo Switch Online-app.

Ad