Nintendo Switch Online – Overcooked 2 trial

Nintendo Switch Online – Overcooked 2 trial

Nintendo Europe heeft aangekondigd dat degenen onder jullie met een actief Nintendo Switch Online-lidmaatschap het vermakelijke Overcooked 2 gedurende een beperkte periode gratis kunnen spelen.

De gratis proefperiode voor de coöperatieve kooksimulatie begint aanstaande woensdag en eindigt aanstaande dinsdag. Nintendo of America heeft dezelfde deal nog niet aangekondigd voor Noord-Amerikaanse Nintendo Switch Online-leden, maar het zal zeker komen.

Over Overcooked 2

Overcooked keert terug met een gloednieuwe portie chaotische kookactie! Reis terug naar het Onion Kingdom en stel je team van chefs samen in klassieke coöp op de bank of online voor maximaal vier spelers. Houd je schorten vast … het is tijd om de wereld (weer!) Te redden

Uit de koekenpan, het vuur in…

Je hebt de wereld gered van de Ever Peckish. Nu is er een nieuwe dreiging ontstaan ​​en is het tijd om terug te gaan naar de keuken om de honger van The Unbread af te wenden!

ONLINE / LOKALE MULTIPLAYER-WAANZIN – Je zult kneden om samen (of tegen elkaar) te werken om de hoogste score te halen in chaotische lokale en online multiplayer. Werk samen met maximaal 3 andere chef-koks die elk een Joy-Con ™ -controller nemen of speel draadloos op vier Nintendo Switch ™ -consoles.

FEEST JE OGEN OP DEZE – Reis over een gloednieuwe wereldkaart over land, zee en door de lucht. Ga koken in nieuwe thema’s, variërend van sushi-restaurants, magische scholen, mijnen en zelfs buitenaardse planeten!

MAAK UW EETTIG! – Reis door het land en kook een scala aan nieuwe recepten die zeker aan ieders smaak zullen voldoen, inclusief sushi, cakes, hamburgers en pizza’s.

ROMAINE KALM! – Reis door teleporters, over bewegende platforms en bespaar tijd door ingrediënten door dynamische keukens te gooien die verschuiven en evolueren. Sommige keukens brengen uw chef-koks zelfs naar nieuwe locaties.