Nintendo Switch Online – Overwatch is Free to Play

Nintendo Switch Online – Overwatch is Free to Play

Nadat Japan bericht had gekregen voor de volgende gratis proefversie van Nintendo Switch Online, twitterde Nintendo of America dat Overwatch ook gratis te spelen zal zijn.

De toekomst is nu. Bent u bij ons?

Doe mee en speel Overwatch® gratis * vanaf 13 oktober! Je hebt toegang tot alle kaarten en helden in verschillende spelmodi. De proefversie van Overwatch begint op 13 oktober en eindigt op 20 oktober.

Alle ervaringen of items die je tijdens deze gratis proefperiode verdient, worden overgedragen als je besluit Overwatch: Legendary Edition te kopen; Zorg er wel voor dat je de game koopt op hetzelfde Nintendo Switch Online-account waarmee je hebt gespeeld tijdens deze Game Trial.

Nintendo Switch Online-leden kunnen de proefversie van Overwatch vooraf downloaden in de Nintendo eShop.

Over Overwatch

Ervaar het buitengewone

Versnel en vertraag de tijd. Regenvernietiging van bovenaf in een experimenteel pantserpak met jets. Besluip je prooi als een schimachtige huurmoordenaar die overal en altijd kan verschijnen. Ontketen krachten zoals Dragonstrike, Transcendence, Graviton Surge en nog veel meer. Elke held heeft een unieke set verwoestende, spelveranderende vaardigheden.

Speel helden, geen klassen

Elke held heeft een uniek perspectief op het slagveld en een verhaal achter hoe ze daar aankwamen. Je bent een kampioen van vervlogen tijden die zijn straffende rakethamer hanteert in dienst van eer, een robotmonnik die zich inzet voor het helen van de kloven tussen mens en machine, een genetisch gemanipuleerde gorilla die toevallig ook een briljante wetenschapper is, en nog veel, veel meer .

Vecht voor de toekomst … samen

Teamwork is noodzakelijk om te overleven terwijl je de strijd aangaat met vrienden en kameraden. Zorgvuldige coördinatie zal het verschil bewijzen tussen overwinning en nederlaag, aangezien je team de formidabele krachten die je tot je beschikking hebt, tot een verwoestend effect combineert.

Verander uw perspectief

Bescherm de geheimen van de mysterieuze tempel van Anubis in Egypte, begeleid een EMP-apparaat veilig door King’s Row in Londen en vecht op vele andere unieke locaties. Elke map heeft zijn eigen specifieke gevoel met unieke gameplay en teamgebaseerde doelstellingen.

Overwatch®: Legendary Edition bevat:

  • Inwisselbare code voor een Nintendo Switch Online individueel lidmaatschap van 3 maanden (er zijn voorwaarden van toepassing)
  • De volledige game
  • 5 legendarische hero-skins