Nintendo Switch Online – Pokemon Snap komt eraan

Nintendo Switch Online – Pokemon Snap komt eraan

Pokemon Snap is volgens Nintendo binnenkort beschikbaar op Nintendo Switch Online. Op 24 juni 2022 zal het wereldwijd toegankelijk zijn.

Over Pokemon Snap

Pokemon Snap zal beschikbaar zijn op de Nintendo Switch via de N64-app. Om er toegang toe te krijgen, moet je je abonneren op het Nintendo Switch Online-uitbreidingspakket. Hetzelfde niveau omvat ook gratis toegang tot de Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass, Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise DLC en Splatoon 2: Octo Expansion.

Heb je ooit Pikachu in zijn natuurlijke omgeving willen zien? In Pokémon Snap vang je een verscheidenheid aan wilde Pokémon – niet met een Poké Ball, maar met een camera!

Sommige afbeeldingen zijn eenvoudig, zoals het fotograferen van Pikachu die zonnebaadt op het strand, terwijl andere aanzienlijk uitdagender zijn, zoals het fotograferen van Pikachu die op de rug van een zeldzame, vliegende Pokémon rijdt! Je krijgt een opdracht van professor Oak, de wereldberoemde Pokémon-professor, in Pokémon Snap. Hij heeft veel foto’s nodig die zijn gemaakt op Pokémon Island, waar je door zes verschillende locaties gaat op zoek naar elke Pokémon die je kunt ontdekken.

Op het strand vliegt Pidgey over je schouder. Diglett verschijnt in de Tunnel. In de vulkaan zal een stel Charmander voorbijsnellen. En het is alleen van toepassing op de eerste drie omgevingen! Wacht tot je alle energieke Pokémon in de rivier, grot en vallei ziet. Wanneer je terugkeert naar het laboratorium van professor Oak, zal hij je afbeeldingen beoordelen op basis van verschillende factoren, waaronder: Heb je de Pokémon in een goede pose gekregen? Is het groot genoeg om de fotolijst te vullen? Is het gecentreerd in het frame? En heb je nog meer van dezelfde Pokémon op de achtergrond gevangen?

Foto’s maken op Pokémon Island is niet alleen vermakelijk, maar het is ook een echte test van je fotografische talenten! Je moet ze nog steeds allemaal vastleggen – dit keer met een scherp oog en een snelle cameraklik!