Nintendo Switch Online – Sega Genesis games toegevoegd; Space Harrier II, Shining Force II en Sonic The Hedgehog Spinball

Nintendo Switch Online – Sega Genesis games toegevoegd; Space Harrier II, Shining Force II en Sonic The Hedgehog Spinball

Nintendo heeft extra Sega Genesis-titels toegevoegd aan de bibliotheek van het Nintendo Switch Online Expansion Pack. Space Harrier II, Shining Force II en Sonic The Hedgehog Spinball zijn nu beschikbaar in het Sega Genesis-gebied voor degenen die het uitbreidingspakket hebben gekocht.

video
play-rounded-fill

Space Harrier II

Space Harrier II is het vervolg op de eerste Space Harrier.

Een bekende lanceringstitel voor Genesis/Mega Drive. Harrier gaat opnieuw de lucht in om Fantasy Land te beschermen tegen een mysterieuze indringer in dit vervolg op de beroemde 3D-shooter.

Shining Force II

Shining Force II is het vervolg op Shining Force.

De populaire tactische RPG-serie gaat verder met het tweede deel, dat nog meer strategische oorlogsvoering bevat. De schildknaap van Sir Astral, Bowie, moet een leger van licht verzamelen van alle rassen over de hele planeet om te voorkomen dat het kwaad de natie overneemt.

Sonic The Hedgehog Spinball

In een geheel nieuw avontuur duikt ‘s werelds snelste egel op in de flipperkastwereld! Verzamel de Chaos Emeralds en red vier planeten van Dr. Robotnik in dit actie-flipperspel dat iedereen kan spelen.

Ad