Nintendo Switch Online Service persbericht

Nintendo Switch Online Service persbericht

Dit houdt een persbericht in dat door Nintendo is verstrekt voor de Nintendo Switch Online Service, maar bevat het nieuwe informatie?

Nintendo’s aankomende Nintendo Switch Online Service is een betaalbare, veelzijdige betaalde dienst waarmee gebruikers online kunnen spelen voor compatibele Nintendo Switch-spellen.
Maar je krijgt ook toegang tot een groeiende bibliotheek met klassieke NES-games met extra online functionaliteit, back-up van gegevens voor de meeste games en gebruik extra functies voor de Nintendo Switch Online-smartphoneapp die de online-ervaring voor compatibele games verbetert.

Lancering tweede helft September

Wanneer Nintendo Switch Online in de tweede helft van september wordt gelanceerd, hebben leden toegang tot: Online spelen in spellen zoals Splatoon 2, ARMS, Mario Kart 8 Deluxe en Mario Tennis Aces.

Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online, een selectie van klassieke NES-games, zoals Super Mario Bros. 3, The Legend of Zelda en Dr. Mario met nieuw toegevoegd online spel.

Gegevens opslaan als Cloud-backup, waarmee je game-gegevens online kunt opslaan voor eenvoudige toegang in compatibele spellen. Dit maakt het gemakkelijk om uw game-gegevens op te halen als u uw systeem verliest of een nieuw systeem gaat gebruiken.

Plus, verbeter je online ervaring met functies die beschikbaar zijn via de Nintendo Switch-app voor smartphones en ontvang speciale aanbiedingen.

Nintendo Switch-eigenaars worden NIET automatisch belast wanneer de service in de tweede helft van september wordt geïntroduceerd.

Ga voor meer informatie over Nintendo Switch Online naar de officiële website van Nintendo Switch Online die hier te vinden is; https://www.nintendo.nl/Nintendo-Switch/Nintendo-Switch-Online/Nintendo-Switch-Online-1183143.html . Meer details, waaronder de exacte startdatum, worden dichter bij de lancering aangekondigd.

Nieuwe informatie?

Nou nee in alle eerlijkheid zien we niet zoveel nieuwe informatie in het bovenstaande persbericht. Aangezien we al de tweede helft van augustus naderen en dus maar een maand verwijderd zijn van de lancering van Nintendo Switch Online Service, hadden we meer details verwacht dan dit. Natuurlijk kan dit allemaal gewoon leiden naar een improptu Nintendo Direct gewijd aan Nintendo Switch Online Service, maar er is nog niets aangekondigd.