Nintendo Switch Online SNES Collectie Ver 1.6.0. – Super Mario All-Stars is toegevoegd

Nintendo Switch Online SNES Collectie Ver 1.6.0. – Super Mario All-Stars is toegevoegd

De Super Nintendo Entertainment System (SNES) -collectie voor de Nintendo Switch Online Service is bijgewerkt met een nieuwe titel.

De update brengt de collectie naar versie 1.6.0., en voegt Super Mario All-Stars toe aan de catalogus. All-Stars, oorspronkelijk uitgebracht in 1993, bevat vernieuwde versies van Super Mario Bros., The Lost Levels, Super Mario Bros. 2 en Super Mario Bros. 3.

De toevoeging van deze titel maakte deel uit van de voortdurende viering van Mario’s 35ste verjaardag.

video

Over Super Mario All-Stars

Super Mario All-Stars is een verzameling Super Mario-platformvideogames die in 1993 door Nintendo is ontwikkeld en gepubliceerd voor het Super Nintendo Entertainment System. De game bevat verbeterde remakes van Super Mario Bros., Super Mario Bros. 2 ( de voorheen exclusieve Japanse release, in de Verenigde Staten bekend als Super Mario Bros .: The Lost Levels), Super Mario Bros. 2 (de niet-Japanse versie) en Super Mario Bros. 3.

De spellen zijn allemaal ontwikkeld om te profiteren van de Super NES-hardware, met bijgewerkte grafische afbeeldingen en geluiden en extra opslagmechanismen.

De gameplay van elke opnieuw gemaakte game is bijna identiek aan de originele versie, hoewel sommige spelfysica en personage- en levelontwerpen enigszins zijn aangepast en enkele bugs, waaronder de ‘Minus World’ in Super Mario Bros., zijn opgelost .

De vier games hebben elk verbeterde 16-bits graphics en bijgewerkte soundtracks om te profiteren van de Super NES-hardware, inclusief parallax-scrollen. Alle vier de games bieden een opslagfunctie, die de originele games niet hadden, waardoor de speler de voortgang kan opslaan en het spel kan hervatten vanaf het begin van een eerder geopende wereld (of in The Lost Levels, elk eerder geopend niveau).

Voor elke game kunnen maximaal vier individuele opslagbestanden worden opgeslagen. De spellen stellen de speler ook in staat om de besturingsconfiguratie aan te passen, waardoor de ‘spring’- en’ dash’-acties kunnen worden toegewezen aan verschillende knoppen.

Ad