Nintendo Switch Online – Speciale versies van Super Mario World & Super Punch-Out toegevoegd

Nintendo Switch Online – Speciale versies van Super Mario World & Super Punch-Out toegevoegd

Je hebt ongetwijfeld al gehoord van de nieuwe throwback-games die zojuist op Nintendo Switch Online zijn uitgekomen. De NES- en Super NES Nintendo Switch Online-bibliotheken bevatten nu Dig-Dug II, Mappy-Land en Earthworm Jim 2.

Ze zijn echter niet de enigen.

Speciale SP-editie-updates

Nintendo brengt soms unieke versies uit van klassieke games die eerder op Nintendo Switch Online zijn uitgebracht, maar met een twist. Er zijn bijvoorbeeld speciale versies van Super Mario World en Super Punch-Out toegevoegd.

Speciale editie – Super Mario World

Nu kun je zien wat er aan de andere kant van de Speciale Wereld is!

Het uiterlijk van de planeet in Super Mario World draagt ​​bij aan de sfeer van de game. Deze op maat gemaakte variant voegt een twist toe aan de esthetiek. Wanneer je terugkeert naar Dinosaur Land nadat je de Speciale Wereld hebt opgeruimd, zul je je realiseren dat de dingen niet helemaal hetzelfde zijn als voorheen… Waarom ga je niet op een nieuwe reis om te zien wat deze vreemde planeet voor je in petto heeft?

Speciale editie – Super Punch-Out

16 rivalen in een spannende wedstrijd!

Je mag het opnemen tegen elk circuit en elke tegenstander in deze unieke editie van Super Punch-Out!! U kunt SPECIAAL CIRCUIT kiezen naast MINOR CIRCUIT, MAJOR CIRCUIT en WORLD CIRCUIT, die over het algemeen alleen toegankelijk zijn voor mensen die alle voorgaande circuits hebben gewonnen. Vier boksers nemen het tegen elkaar op in SPECIAAL CIRCUIT: Narcis Prince, Hoy Quarlow, Rick Bruiser en Nick Bruiser. Als je je vaardigheden wilt opfrissen, begin dan met TIME ATTACK MODE! Op het moment van oprichting was de hoogste SPECIALE CIRCUIT-score onder arbeiders vermoedelijk 583.550. Denk je dat je het in je hebt om dat te verslaan?