Nintendo Switch Online – Vier nieuwe NES- en SNES-games

Nintendo Switch Online – Vier nieuwe NES- en SNES-games

Nintendo heeft aangekondigd op 19 februari 2020 een paar nieuwe NES- en SNES-titels uit te brengen voor Nintendo Switch Online-leden in het westen en Japan.

Degenen die in het westen wonen, kunnen nu Pop’n TwinBee, Smash Tennis, Shadow of the Ninja en Eliminator Boat Duel spelen. Japanse spelers konden genieten van Breath of Fire II, Pop’n TwinBee, Atlantis no Nazo en Crystalis.

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Op 19 februari gaan twee Super NES ™ -games naar de Nintendo Switch Online-service die nog nooit eerder in de VS is uitgebracht! Pop’n TwinBee, een klassieke cute-’em-up shooter, en Smash Tennis, een 16-bit draai aan de competitieve sport met persoonlijkheid te sparen, nemen beide deel aan de Super Nintendo Entertainment System ™ – Nintendo Switch Online-collectie voor de Nintendo Switch ™ -systeem. Het is een geweldige kans voor spelers om games te proberen die ze tijdens hun originele releases in het buitenland hebben gemist.

Op 19 februari gaan twee Super NES ™ -games naar de Nintendo Switch Online-service die nog nooit eerder in de VS is uitgebracht! Twee extra NES ™ -games komen die dag ook aan voor de Nintendo Entertainment System ™ – Nintendo Switch Online-collectie. (Afbeelding: Business Wire)

Twee extra NES ™ -games komen ook die dag aan voor het Nintendo Entertainment System ™ – Nintendo Switch Onlinecollection: de cult favoriete actie-platformer Shadow of the Ninja en de motorbootracer Eliminator Boat Duel. Deze nieuwe toevoegingen breiden de NES – Nintendo Switch Online-bibliotheek die beschikbaar is op het Nintendo Switch-systeem uit tot 52 titels en de Super NES-bibliotheek tot 26 titels, voor een totaal van 78 klassieke spellen.

Super NES

Over Pop’n TwinBee

De zesde game in de TwinBee-serie, deze verticaal scrollende shooter speelt zich af in een schattige poppy-setting. TwinBee en WinBee horen dat de grote Dr. Murdock zijn verstand heeft verloren, dus vertrokken ze om hem terug te brengen naar zijn normale zelf. Deze game is oorspronkelijk uitgebracht in Japan en Europa in 1993, maar dit is de eerste release in de VS

Smash Tennis

In Smash Tennis zijn de bedieningselementen misschien eenvoudig, maar er is voldoende ruimte voor vaardigheden! Met sterke schoten, zwakke schoten, lobben en acht verschillende soorten tennisbanen kun je allerlei benaderingen ontwikkelen en de diepe strategieën van tennis ontgrendelen. Deze game is oorspronkelijk uitgebracht in Japan in 1993 en Europa in 1994, maar dit is de eerste release in de VS

NES

Shadow of the Ninja

Te midden van wanorde en onderdrukking, staan ​​twee schaduwstrijders op tot de roep van de mensen om hulp. Kies ervoor om als een van de twee ninjamasters van de Iga-clan te spelen terwijl ze vijandige frontlinies infiltreren. Beheers stealth-tactieken terwijl je extra wapens en power-ups verwerft om een ​​slechte keizer omver te werpen en zijn slechte rijk te vernietigen, solo of met een vriend.

Eliminator Boat Duel

Kruip achter het stuur van een van de snelste machines op het water om in dit power-racespel bootladingen in-game geld te verdienen. Bestuurders verdienen duizenden dollars om te concurreren en u zult uw winst gebruiken om uw boot te repareren en te upgraden om uw concurrentievoordeel maximaal te benutten. Een beetje agressie gaat een lange weg – probeer gewoon niet jezelf te laten zinken, anders zwem je terug naar droog land.


Deze titels verbreden de diversiteit aan leuke spellen die beschikbaar zijn met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap, collecties die bekende en cult-klassieke NES- en Super NES-spellen presenteren zoals The Legend of Zelda ™, Super Mario World ™ en Super Mario Kart ™ .

Alle vier de games die deze maand zijn toegevoegd, bevatten multiplayeractie die volledig profiteert van de toegevoegde online functies die beschikbaar zijn met Nintendo Switch Online.

Ga naar https://www.nintendo.com/switch/online-service/