Nintendo Switch Parental Controls App – Versie 1.12.0

Nintendo Switch Parental Controls App – Versie 1.12.0

Nintendo heeft de toepassing Ouderlijk toezicht Nintendo Switch op iOS-apparaten geüpdatet naar versie 1.12.0. De update, uitgebracht op 20 april 2020, lost verschillende bugs op en voegt ondersteuning toe voor iOS 13.

Wat is er nieuw in versie 1.12.0 (iOS)

Ondersteuning voor iOS 13.

Bugfixes geïmplementeerd.

Wat is er nieuw in versie 1.11.0 (Android)

Bugfixes geïmplementeerd.

Op het moment van schrijven blijft Nintendo Switch Parental Controls op versie 1.11.0 op Android, maar dat kan in de nabije toekomst veranderen.

Ouderlijk toezicht en Nintendo

Ouderlijk toezicht op Nintendo-systemen stelt je in staat te beheren wat je kind wel en niet mag gebruiken op zijn of haar systeem. Naast het beperken van games op beoordeling, kun je de toegang tot Nintendo Network ID-instellingen, internet- en draadloze functies, aankopen in de Nintendo eShop, software en functies voor gegevensoverdracht en meer beheren.

Het instellen van ouderlijk toezicht is eenvoudig en wordt beperkt door een viercijferige pincode die u kunt gebruiken om de instellingen op elk moment te wijzigen. Als je je pincode ooit bent vergeten, kun je deze gemakkelijk opnieuw instellen met nieuwe selfservice-opties via e-mail (beschikbaar op Nintendo 3DS-familiesystemen en de Wii U), of met onze online tool voor het resetten van pincodes voor ouderlijk toezicht.

De onderstaande links bieden gedetailleerd beheer- en instellingsinformatie voor ouderlijk toezicht, evenals links naar de self-service PIN-reset-tool.