Nintendo Switch Split Pad Compact bevestigd

Nintendo Switch Split Pad Compact bevestigd

HORI zal de Nintendo Switch Split Pad Compact in het westen uitbrengen, bevestigen retailers.

De randapparatuur is onlangs aangekondigd voor Japan (daar bekend als de Split Pad Fit) en vanaf deze maand verschijnen er verschillende ontwerpen in het land. Het is een bijgewerkte versie van de Split Pad Pro en is bedoeld om “een volledige controller-ervaring te bieden in de handheld-modus”. Analoge sticks van volledige grootte en d-pad zijn inbegrepen, samen met turbofuncties en toewijsbare achterste knoppen. Bewegingsbediening, HD Rumble, NFC en de IR-camera worden niet ondersteund.

video
play-rounded-fill

Nintendo Switch Split Pad Compact

Een handheld-controller voor de modus die klein genoeg is voor vrouwen en kinderen om te gebruiken. Een Split Pad Fit voor Nintendo Switch maakt het gemakkelijker om zelfs voor langere tijd te spelen, zelfs als je kleine handen hebt.

  • Past in je hand: de grip aan de achterkant maakt het spelen stabiel en comfortabel.
  • Grootte: de knoppen en analoge stick zijn kleiner dan normaal, waardoor ze gemakkelijk te gebruiken zijn voor mensen met kleine handen.
  • Toewijzingsfunctie voor terugknop – De terugknop van elke controller kan worden gebruikt om knoppen toe te wijzen.
  • Turbo-modus – Continue vuurmodus

Tot nu toe zijn alleen de lichtgrijze x gele en abrikoosrode ontwerpen voor het westen bevestigd. Japan krijgt een paar extra kleuren plus twee speciale Pokemon-ontwerpen.