Nintendo Switch Sports – Golf lijkt deze maand eraan te komen

Nintendo Switch Sports – Golf lijkt deze maand eraan te komen

De langverwachte golfupdate voor Nintendo Switch Sports is mogelijk binnenkort beschikbaar. De informatie werd onthuld in een gloednieuwe Japanse advertentie voor de actievolle game die zich richt op de golfcomponent en in de beschrijving aankondigt dat de populaire sport later deze maand naar Nintendo Switch Sports zou komen. De Nintendo Switch eShop en fysieke winkels verkopen nu beide Nintendo Switch Sports.

Over Nintendo Switch Sports

Met Nintendo Switch Sports, een selectie van sportgames voor de Nintendo Switch, kun je je helemaal in de actie storten en je een weg naar de overwinning slingeren, schoppen en spiken!

Doe mee aan zes sporten, zoals volleybal, voetbal en bowlen, terwijl je je bewegingen in de game modelleert met activiteiten uit de echte wereld.

Tennis: rally door spaarzaam en strategisch met de Joy-Con-controller te zwaaien.

Bij het bowlen mag je de bal recht naar voren of met een kleine buiging rollen.

Chambara: Terwijl je aanvalt en verdedigt, sla je je tegenstander van het platform.

Voetbal: maak explosieve acties met een enorme bal. Schiet en voer Diving Headers uit in games met Joy-Con-controllers. Met de Leg Strap-bevestiging (apart verkrijgbaar) kun je de Shoot-out-modus spelen met natuurlijke trapbewegingen door er een Joy-Con-controller op aan te sluiten.

Badminton: houd de shuttle in de lucht en controleer je linker- en rechterslagen. Houd de shuttle in de lucht terwijl je naar links en rechts zwaait. Om de controle over te nemen, ontketen je verwoestende schoten!

Speel volleybal door de bal te serveren, te stoten, te plaatsen en te spiken met een Joy-Con-controller.

Speel persoonlijk of online met familie en vrienden, of neem het op tegen gamers van over de hele wereld. Naast het aankleden van je avatar met goederen die je verdient door online te spelen, zijn er nog andere manieren om plezier te hebben. Een daarvan is om je vaardigheden te testen in de Pro League, waar je kunt proberen hogerop te komen door te slagen in verschillende sporten.

Deze winter kunt u golfen dankzij een gratis software-update. Zwaai met je Joy-Con als een golfclub terwijl je spectaculaire putts maakt op elk van de 21 holes terwijl je over de fairway rijdt. Daarnaast mogen acht personen tegelijkertijd online spelen op één hole in Survival Golf. Elke ronde vallen de spelers met de minste slagen af.

Ad